Таня, як думаєте Матіас заспіває "Пісню про матір" чи "Горянку", чи "Кажуть все мине", чи очікувати щось нове
Хотелось бы услышать новую песню, но думаю Лёша споёт песню или "Пісню про матір" или "Горянку"... а может и " Горянку"...
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Media Forum Матиаса » 11/03/13 вечер-памяти Т. Шевченко "Мы дети твои,Украина"
Таня, як думаєте Матіас заспіває "Пісню про матір" чи "Горянку", чи "Кажуть все мине", чи очікувати щось нове
Хотелось бы услышать новую песню, но думаю Лёша споёт песню или "Пісню про матір" или "Горянку"... а может и " Горянку"...
Вы меня позитивно и приятно удивили своим желанием ( я уже под столом
Таня, та ясно що це на межі фантазій, хоча напевне всі хто в команді Матіаса і Аліса і Іра Головченко знають коли він виступає і ніхто нічого не пише, навіть за вчора так і не зрозуміло виступав Матіас на концерті Шелепницької чи його там і не було, вже зла не хватає, коли вже хоч якийсь серйозний підхід буде до інформації, невже це так складно
Зібров
ніхто нічого не пише, навіть за вчора так і не зрозуміло виступав Матіас на концерті Шелепницької чи його там і не було
в графике за март на официальном сайте http://matias.ua/ это выступление есть!
Осталось 35 минут до завершения концерта [взломанный сайт]
Ну от і Матіас все таки з "Горянкою", подивилися гарний танець мені сподобалося
у Леши такие длинные волосы грядет смена имиджа?
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Media Forum Матиаса » 11/03/13 вечер-памяти Т. Шевченко "Мы дети твои,Украина"