сьогодні по "ТЕТ" в програмі "Дивись, хто прийшов" показували Олексія.
Тільки-що подивилась повтор. Олексій явно не чекав таких питань, дуже хвилювався. І я разом з ним.
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ФОТО-ВИДЕО РАЗДЕЛ » Видео.
сьогодні по "ТЕТ" в програмі "Дивись, хто прийшов" показували Олексія.
Тільки-що подивилась повтор. Олексій явно не чекав таких питань, дуже хвилювався. І я разом з ним.
Дівчат сьогодні на ютубі переглядала приколи з підйома!
Наткнулась на відео ,якого не бачила!
Фабркианти перед Новим Роком "В лесу родилась ёлочка" ставили!
хто не бачив, і кому цікаво можете подивитись!
Олексій там був дуже гарним зайчиком
Питання були, дійсно, нелегкі. І Льоша хвилювався дуже..... Про Меладзе дуже багато запитань. Та і ставлення самого ведучого відчувалося. Ніби: "Чим ти там такий зелений можеш мене дорослого здивувати?"
сьогодні по "ТЕТ" в програмі "Дивись, хто прийшов" показували Олексія
Девчонки, может кто знает где можно скачать или посмотреть эту передачу? Так хочется посмотреть!!!
http://tvline.biz/ru/tv/?id=9015697& … hannel=202 "Дивись хто прийшов" дивіться тут
http://tvline.biz/ru/tv/?id=9015697& … hannel=202 "Дивись хто прийшов" дивіться тут
Спасибо за ссылку вот только передача не загружается, интересно хоть у кого то получится
Спасибо за ссылку вот только передача не загружается, интересно хоть у кого то получится
Будь-ласка В мене теж не відразу завантажилась - треба почекати 1-2 хвилини. Якщо ж не буде - значить на комп*ютері не завантажено медіа-плеєр. І ще одне - через Opera не завантажується, лише через Internet Explorer.
ооо...у меня наконец-то загрузилось
Отредактировано Лаура (29-05-2010 15:46:18)
Не до шуток уже тут. Я ж говорю, у меня ощущение, что он просто поет во сне
daaaaaaa....i y nas slozhulos' takoe vpechatlenie posle kontserta vo Lvove
ага...ведущий был какой-то злой))
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ФОТО-ВИДЕО РАЗДЕЛ » Видео.