Привiт, всім
Напишу i я про свої враження про проект
Була я на зйомках в суботу й недiлю. Приїхала я в суботу на НТКУ близько 15.00. Зйомки вже почались й в павiльйонi вже сиділи нашi дiвчата: Юля, Оксана, Маша, Таня, Мiлена. Знiмали гостей. Льоша ж був, як завжди, мало не останнiй, на десерт, можна сказати
Він з партнеркою записував «Два кольори». Пiсня надзвичайно гарна, а Льошине виконання ще більше прикрашало її! Хочу сказати, українська мова не дуже легко давалась Софо, тому нормально записали мабуть раз на п’ятий
Жаль, спiлкування з Льошою було дуже малим
Вiн подякував за те, що прийшли, придiлили увагу й пiшов по своїх справах.
В недiлю ми теж прийшли десь в такий час. Але в павільйоні столикiв для масовки не було й ми чекали на Льошу в коридорi
Чекали, можна сказати, на Чудо. По-iншому не скажу. Але ми дуже й не нудьгували. I ось як казала Мiлена, з’явився нам промінчик сонця!
Льоша дуже поспішав
Поцiкавився в нас, чого ми в коридорi й сказав, що попросить, щоб нас впустили хоч постояти. В недiлю Льоша виконував дуже гарну грузинську пiсню, жаль назви я не знаю
Вiн говорив ведучому, що її співає перша леді Грузії. Пiсля запису він дуже поспішав, щоб встигнути виступити на концертi Вiтаса, тому теж часу на спiлкування майже не було. Вiн подякував нам, ми побажали йому удачi.
Але хоч як там не було менi дуже сподобалось!!!
Дуже не хотiлось додому їхати! Хочу окремо сказати ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ органiзаторам!!!