Максим Новицкий, полный эпотаж, не прошёл, ну и хорошо.
Национальный отбор на "Евровидение - 2012","Евровидение-2013"???
Сообщений 51 страница 60 из 239
Поделиться5225-01-2012 20:38:29
Макс Барских. Евровидение 2012. Скандал
Скандал стартовал, начались очередные петиции
Поделиться5325-01-2012 21:25:43
Девочки, ура! Мы прошли! Лешка, поздравляю!!! Очень, очень рада В этом году мы точно поедем в Баку!!!!
Поделиться5425-01-2012 22:40:37
svetlana написал(а):
РЕЗУЛЬТАТЫ!!!
Список , точно неожиданный, больше всего меня удивила Гайтана и Полякова, особенно Гайтана, зачем оно ей - разве что для забавы! Полякова после родов в форму что ли прийти! А так все знакомые, Романюта, Галай , Шанис, Бондарчук ! Но большая часть этого списка -вообще о людях не имею представления !
Поделиться5525-01-2012 22:49:10
У студії Першого Національного стартував півфінал відбору на пісенне "Євробачення-2012"
25 січня 2012, 20:31
У студії Першого Національного зранку стартував півфінал відбору на пісенне "Євробачення-2012". Охочих потрапити у фінал - 58. Змагаються цього року співачка Гайтана, супербілявка Ольга Полякова, "фабрикант" Василь Бондарчук, конкурсант торішнього відбору Максим Новицький та інші. Про умови відбору та настрій учасників - далі Ірина Заєць.
Ще задовго до початку відбору завбачливі конкурсанти готуються вразити журі вокалом та звикають до стін телецентру. Часу не гають - розігрівають голосові зв'язки де вийде. У коридорах - контрастна поліфонія.
Охочих потрапити у фінал - 58. Це вшестеро менше, аніж торік. Вони змагаються цілий день. З усіх оберуть третину. Вокалісти загалом з України, але троє - з Білорусі.
Ліана, співачка:
- Я решила, что хочу представлять, возможно, Украину на Евровидении.
- Почему так?
- Люблю вас !
Співачка Ліана живе в Москві, співає популярні пісні та займається аранжуванням. На суд журі представлятиме пісню про кохання російською. Лише після перемоги візьметься за переклад. Про гроші, потрібні щоб взяти участь у самому Євробаченні, дівчина думає в останню чергу. Сума захмарна - 500 тисяч доларів! На пошук таких коштів багатьох надихає приклад Світлани Лободи.
Рапіра, співачка:
- Будем делать сумасшедшие шаги : продавать квартиру и жить в подземном переходе!
Саме така перспектива, вважає музичний продюсер НТКУ Владислав Багінський, і відлякує багатьох конкурсантів. Але сміливці моря все ж підкорюють.
Владислав Багінський, член журі, музичний продюсер НТКУ:
- Я думаю, что денежный вопрос станет преградой. Я сегодня увидел много участников. Я не понимаю, откуда они возьмут деньги в случае своей победы. Это же видно, что у них денег нет. Но в тоже время они участавуют, они не боятся.
До того ж грошей на підтримку молодих виконавців держава ніколи не виділяла. Зазвичай у міжнародному пісенному конкурсі беруть участь знані виконавці - пояснює заступник гендиректора НТКУ Валід Арфуш.
Валід Арфуш, заступник генерального директора НТКУ:
- Это как раз конкурс тех исполнителей, которые в себе уверены и знают, на что идут. Национальная телекомпания никогда не финансировала представителей Украины на Евровидении. Так всегда было и заранее всегда говорилось.
Знає, на що йде, й супербілявка Ольга Полякова. Вона стала мамою три місяці тому, але вже активно працює над репертуаром, який хоче показати європейцям.
- Ты лети, лети мой лепесток через запад прямо на восток.
Щодо грошей співачка не переймається. От тільки, де братиме півмільйона - кокетливо приховує.
Ольга Полякова, співачка:
- Я же уже сто раз говорила, что красивой женщине найти деньги легче, чем симпатичному мужчине, поэтому думайте сами.
Фінал національного відбору 18 лютого транслюватиме в прямому ефірі Перший Національний. Хто поїде на конкурс у Баку - обиратимуть телеглядачі та журі.
Уже зараз в столиці "Євробачення -2012" проходить жеребкування країн-учасниць. Виконавців розподілять між двома півфіналами. Презентують і логотип та символ цьогорічного конкурсу. А естафету мер Дюсельдорфа передасть меру Баку - у вигляді символічних ключів. Пісенне змагання розпочнеться 22-го травня.
Поделиться5625-01-2012 23:01:41
Ой,зашла на форум,аж руки дрожат......Леша,с выходом в финаааааааааааааал!!!!!!!!! В голове такая каша,что то я пока писать ничего не могу....
Поделиться5725-01-2012 23:54:17
Алексей Матиас, после выступления на отборочном конкурсе Евровидения
http://say.tv/Annabel/video/5937
Влад Багинский
Поделиться5826-01-2012 00:13:41
Первый Национальный показал маленький сюжет об отборе
Поделиться5926-01-2012 00:16:04
http://say.tv/Annabel/video/5937
Влад Багинский
Таня, спасибо большое, хорошее у Лёши настроение, значит всё получилось, ну и замечательно....
Пусть и у нас это видео будет.
Поделиться6026-01-2012 00:41:22
she-tanja написал(а):
Спасибо, Танечка, за ссылочку! Леша сегодня слава, Богу, улыбаеться, активный и в отличном настроении, все хорошо ! Спасибо, ребята ! [взломанный сайт]