kristina написал(а):Ай,да Борисята, молодцы! Спасибо !
Конечно, молодцы! Тех с кем начинали всегда нужно поддерживать, говорят, старый друг - лучше новых двух!!!!!!!! Было бы здорово, если бы и поклонники Борисенок поддержали их призыв [взломанный сайт]
Ещё одна участница Национального отбора, так же первый раз слышу, но её стиль пения мне однозначно понравился
Оксана Кривець з Ніжина потрапила у фінал відбору на Євробачення
Оксана Нестеренко
26 січня Перший національний телеканал провів півфінал відбору на Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2012». За право представляти Україну боролися 54 вокалісти, після виступу члени журі обрали 20 фіналістів. Серед них такі розкручені співаки, як Бондарчук, Оля Полякова, гайтана, Матіас. Серед невідомих для українського телеглядача і наша землячка, 36-річна Оксана Нестеренко.
Хто ж вона — дружина мільйонера чи протеже якогось політика? Щоб дізнатися, зателефонувала Оксані в Київ. Вона якраз їхала в метро.
— Вітаю з виходом до фіналу. Земляки вболівають за вас?
— Дякую. Родом я з Ніжина. Там мене знають як Оксану Кривець, а по чоловіку я Нестеренко. Мама Любов Іванівна і досі живе там, працює в Ніжинському училищі культури і мистецтв імені Марії Заньковецької. Я закінчила Ніжинську школу №2. Після дев'яти класів вступила до училища культури на хорового диригента. Потім вчилася у Ніжинському університеті імені Гоголя на музично-педагогічному факультеті. Опісля навчалася в Одеській консерваторії. Я академічна співачка. Нині живу в Києві. Солістка ансамблю Міністерства внутрішніх справ України. Сподіваюсь, земляки мене не забули і підтримують.
— Оксано, яким вітром вас занесло у півфінал відбору на «Євробачення»?
— Довга історія. У 2010 році я виступала на фестивалі «Октоберфест», який проходив у Мюнхені (Німеччина). Там мене запримітив німецький композитор Ральф Зігель. Він продюсер всесвітньо відомої легендарної групи «Чингісхан». Його пісні вже перемагали на «Євробаченні». Влітку минулого року мені презентували пісню «Mondo blu». Слова для неї написав італійський поет, а записали її на студїі «Юпітер Рекорде» у Німеччині.
— На це ж потрібні великі гроші. У вас чоловік — олігарх?
— Чоловік у мене музикант. Ніяких грошей я не вкладала, окрім покупки квитків на літак до Німеччини. Як сказав мені продюсер: «Пусть деньги тебя не волнуют. Твое дело петь».
— Про що пісня?
— Про те, що усе в цьому житті залежить від нас. Ця пісня ще ні разу ніде не звучала, вона записана у поп-стилі, у визначеному форматі. Отож відповідає всім критеріям відбору «Євробачення». Вона дуже хороша, думаю, журі сподобалася. Бо коли у півфіналі я закінчила співати, мені не зробили жодного зауваження.
— Як почувалася серед розкручених конкурсантів?
— Нормально. Мене підтримував чоловік. Він сказав: «В семье должна быть одна звезда». Син, якому 11 років, теж вболівав.
— Оксано, зазвичай виступ такого рівня це не тільки класна пісня, а й стильний одяг. У якого модельєра ви замовили вбрання?
— Звуть цю дівчину Ірина, вона ще не розкручена як дизайнер-стиліст, проте дуже талановита. Творить костюми для співачки На-талії Бучинської. Наталія мені й порадила її.
18 лютого у прямому ефірі на Першому національному відбудеться СМС-голосування за кращого представника від України (з 20 фіналістів), котрий поїде на «Євробачення». Якщо спів Оксани припаде вам до душі, відправте за неї СМСку. Зробіть їй подарунок. 26 лютого у Оксани Кривець (Нестеренко) день народження.
Переможець буде обраний за змішаним голосуванням журі та телеглядачів у співвідношенні 50 на 50
http://www.gorod.cn.ua/news_32808.html