Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Архив » Общение с Алексеем Матиасом!!!

Общение с Алексеем Матиасом!!!

Сообщений 211 страница 220 из 296

211

Але, якщо образ ліричного героя йому найбільше пасує, а інші образи не дуже вдаються. То краще, я вважаю, залишатись в образі ангела.

0

212

Маринка написал(а):

залишатись в образі ангела

Може і так, але все таки, якщо ти точно знаєш, що від артиста  чекати, такий артист  скоро втрачає популярність, у нього буде групка прихильників, але це не те, щоб мабуть хотів сам Льоша. Йому потрібно  виконувати пісня різної динаміки, згадайте з яким запалом він виконував пісню з Могилевською, йому не дуже хотілося б  виглядати тільки як суто романтичний, сентиментальний співак, з ангельскою зовнішністю. Образ Анегела - може  залишатися його візиткою, але  репертуар має бути  різноманітний, спрямований  на  прихильників різних  стилів. Майкл Джексон міг надзвичайно переконливо виконувати як  сентиментальні пісні, так і більш жорсткі рокові композиції -  він став поп - ідолом, так як був цікавий  великій кількості  людей.

0

213

Можливо.

0

214

Маринка написал(а):

Можливо.

Я не дуже полюбляю  нав'язувати свої думки, але якщо я в якійсь мірі, Вас переконала - дуже добре.

0

215

В чомусь може й є ваша правда.  :dontknow: Льоша звісно має змінюватись, але не кардинально.

0

216

Зміни йому пасують... Згадайте лиш Лободу.... яким вона його для нас відкрила... а я так боялася, що знову буде номінація....
А минулий виступ з Барських --- епатажу нам не завдить:-)))

0

217

На страничке  Алексея Матиаса вКонтакте  помещён его рабочий график  на эту неделю. Думаем и  посетителям этого  официального сайта  Алексея Матиасас также будет интересно поэтом  знакомьтесь:

Калейдоскоп событий на неделю

18.03.10 четвер 20:00
Алексей очень обеспокоен количеством ВИЧ инфицированных в Украине, в связи с этим примет участие в акции АНТИ-СПИД (в рамках программы Ukrainian Fashion Week)
wwwfashionweek.com.ua

20.03.2010 суббота начало в 21:00
Клуб SORRY Бабушка «Шоумания. Live с Димой Коляденко и Новым каналом» пригласили Алексея Матиас как специального гостя на радость Вам!)

21.03.2010 воскресенье 20:00
"Фабрика Суперфинал" ждем с нетерпением, с каждой неделей шоу становится все интересней, но в тоже время сложнее.
Чтобы поддержать Алексея в этом сложном соревновании, отправляйте СМС с цифрой 18 на номер 3456!!!!!

P.S. этот график может меняться, буду стараться держать вас в курсе дел)

0

218

Приветик всем!)))
:flirt:

0

219

Алинка написал(а):

Приветик всем!)))

и тебе привет)

0

220

Привіт, Алінка! :)

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Архив » Общение с Алексеем Матиасом!!!