думаю Вам нужно его обязательно как то поздравить к 23 февраля!!
Обязательно!!!Только вот нужно ещё придумать,что дарить
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ФОТОАЛЬБОМЫ » Приватные фото Алексея - дома и на отдыхе.
думаю Вам нужно его обязательно как то поздравить к 23 февраля!!
Обязательно!!!Только вот нужно ещё придумать,что дарить
Только вот нужно ещё придумать,что дарить
Ага) I щоб подарунок можна було доставити Льошцi безпроблемно!)
Ага) I щоб подарунок можна було доставити Льошцi безпроблемно!)
Може Вам дозволять, десь на кілька хвилин з Олексієм зустрітися і особисто вручити, тим паче, що від Черкас до Києва не так далеко і напевне є ще кияни і ті хто живуть поблизу.
Може Вам дозволять, десь на кілька хвилин з Олексієм зустрітися і особисто вручити, тим паче, що від Черкас до Києва не так далеко і напевне є ще кияни і ті хто живуть поблизу.
Я не мала на увазi безпосередньо Олексiю. Хоча...
Просто картину купляли в Черкасах ( доречi я ), а доправити ii до Києва усiм, нам, черкащанкам безпосередньо, коштувало чимало нервiв. Картина велика, дуже легка й незручна для перемiщення взагалi. Пiд час перевозки треба весь час за нею наглядати. Пошта вiдмовлялась брати, бо боялись вiдповiдальностi за ii пошкодження. Кур"єрська служба була згодна взяти, але попередила про те, що вони не виннi будуть в разi пошкодження. Водii маршруток теж вiдмовлялись. Ми вже не знали, що робить. Добре, що в Черкасах живуть родичi киянки Вiки, з допомогою яких картина потрапила спочатку до Києва. Потiм Настя (Льошина сестра) вже передала наш подарунок Льошцi. Отакi-то справи.
То я думаю, треба вибирати подарунок або в Києвi, або такий, щоб його можна було без проблем переслати.
Просто картину купляли в Черкасах ( доречi я ), а доправити ii до Києва усiм, нам, черкащанкам безпосередньо, коштувало чимало нервiв. Картина велика, дуже легка й незручна для перемiщення взагалi. Пiд час перевозки треба весь час за нею наглядати. Пошта вiдмовлялась брати, бо боялись вiдповiдальностi за ii пошкодження. Кур"єрська служба була згодна взяти, але попередила про те, що вони не виннi будуть в разi пошкодження. Водii маршруток теж вiдмовлялись. Ми вже не знали, що робить. Добре, що в Черкасах живуть родичi киянки Вiки, з допомогою яких картина потрапила спочатку до Києва. Потiм Настя (Льошина сестра) вже передала наш подарунок Льошцi. Отакi-то справи. То я думаю, треба вибирати подарунок або в Києвi, або такий, щоб його можна було без проблем переслати.
ОГО!!!!!!!!!!!!!! Маринка, ну і пригоди Ви пережили, уже розумію, чому писали, що раді про благополучну доставку, Ви дійсно великі молодці, а про цю пригоду можна уже мемуари писати. Проте думаю, це була дуже гарна пригода, з приємним завершенням, картина дійсно чудова, вибрали з великою любовью і смаком. Дійсно наступний подарунок краще купляти у Києві і зразу ж вручити, може правду у Вас вийде, у Олексія така зустріч не займе багато часу, а всім ВАМ доставить велику радість, щиро Вам таку зустріч бажаю.
Маринка, ну і пригоди Ви пережили, уже розумію, чому писали, що раді про благополучну доставку, Ви дійсно великі молодці, а про цю пригоду можна уже мемуари писати
Це точно)
Проте думаю, це була дуже гарна пригода, з приємним завершенням
Ага) Приємний кiнець цiєi iсторii - велика радiсть для всього фан-клубу!!!
картина дійсно чудова, вибрали з великою любовью і смаком.
Дякую) Ми старались, щоб всiм сподобалось.
може правду у Вас вийде, у Олексія така зустріч не займе багато часу, а всім ВАМ доставить велику радість, щиро Вам таку зустріч бажаю.
Дякую) Може, колись так i буде
I щоб подарунок можна було доставити Льошцi безпроблемно!)
Да-да вот это точно
Офмциальный фан-клуб Алексея Матиаса подарил ему подарок!Это абонемент на верховную езду!Вот фото с места событий!
Отредактировано Ирочка (01-03-2011 17:05:22)
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ФОТОАЛЬБОМЫ » Приватные фото Алексея - дома и на отдыхе.