Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Архив » Алексей Матиас и Международный конкурс "Песни моря"

Алексей Матиас и Международный конкурс "Песни моря"

Сообщений 31 страница 40 из 484

Опрос

Будет ли Алексей Матиас участвовать в конкурсе "Песни моря" ?
Да, как победитель проекта "Фабрика. Суперфинал"

75% - 25
Нет, будет участвовать кто то из финалистов

15% - 5
Не знаю что ответить (или свой вариант)

9% - 3
Голосов: 33; Проголосовали: 34

31

Ljana написал(а):

але залишається сумнів - чи витримає Олексій ще одне серйозне випробування психологічно і фізично?

Можливо Ви і праві, що безумовно після кожного серйозного випробування має бути час щоб відновити сили, прийти в себе, психологічно налаштуватися до нових випробувань. Але нажаль Новий канал не дав Олексію такої можливості, він задіяний абсолютно в усіх  концертах тура,  що безумовно не сприяє відпочинку і відновленню фізичних сил, кожен вихід на сцену – це  виплеск адреналіну, величезне напруження, тим паче у випадку Олексія, який  як і завжди викладається на всі 100, активно спілкується з залом,  дає інтерв'ю, фотографується,  дуже відповідально відноситься до тої місії, яку для себе обрав, тому  причина у психологічних чи фізичних факторах не є  аргументованою. Тай якщо хтось пам'ятає – після туру Олексія кинули на участь у Національному  відборі  на Євро бачення, а зразу після відбору і зламаною рукою повезли на на вечірку в „Сорі бабушку”. Ну  не можна переконати в тому, що НК думає про фізичне і психологічне здоров'я  фабрикантів. Вибачте :dontknow: .
Друга причина – страх перед  поразкою, не думаю що для Олексія перемога – це сенс життя, мені так здалося, він лише в останньому інтерв'ю  на «Суперфіналі»  сказав, що звичайно не хотів би бути  другосортним, але для нього перемога не була самоціллю. Олексій, склалася така думка, досить цілеспрямована  особистість, яка не буде зупинятися на досягнутому, подолавши одну вершину, він розуміє, що якщо хочеш чогось досягти необхідно іти далі, долати нові вершини. Як на мене, то найменш всього необхідно озиратися на «добрих» людей і думати що заклюють « вовків боятися в ліс не ходити», «взявся за гуж – не кажи що не дюж». Навпаки поки Олексій на піці популярності  необхідно цю популярність підтримувати далі, розширювати її межі, є можливість її необхідно використовувати, що буде через рік один бог знає, які будуть обставини і як цей конкурс буде проходити.
А може я і не права, вибачте все ІМХО, а лист безумовно буде відправлений лише в тому випадку якщо більшість його підтримає в іншому разі лише подяка. :(
А взагалі  склалося враження, що не особливо з його думкою рахувалися, просто поставили перед фактом, для тебе досить однієї перемоги, дай можливість іншим, можливо і Еріці - не маю нічного проти, але в усьому, мені здається, має бути логіка".

Отредактировано svetlana (05-06-2010 16:43:41)

0

32

svetlana написал(а):

нажаль Новий канал не дав Олексію такої можливості, він задіяний абсолютно в усіх  концертах тура,  що безумовно не сприяє відпочинку і відновленню фізичних сил, кожен вихід на сцену – це  виплеск адреналіну, величезне напруження, тим паче у випадку Олексія, який  як і завжди викладається на всі 100, активно спілкується з залом,  дає інтерв’ю, фотографується,  дуже відповідально відноситься до тої місії, яку для себе обрав

Svetlana, в тому-то і справа, що НК від Олексія в турі не відмовиться (занадто великі матеріальні збитки для них), але вони напряму цього сказати не можуть, тому і списують все на "втому від боротьби в проекті"...(саме тому і пишу про нерівні умови). Я у всьому з Вами цілком погоджуюсь і підтримую. Зрештою, чи в силах витримати ще один конкурс , мав би вирішувати не НК , а сам Олексій.

0

33

Ljana написал(а):

Зрештою, чи в силах витримати ще один конкурс , мав би вирішувати не НК , а сам Олексій.

Згода, безумовно дуже важлива  думка самого Олексія, а його думка  наступна:

Алексей Матиас: на данный момент не буду участвовать, но если позовут - то с удовольствием - з он - лайн коференції на Новому каналі.

Висновок, у мене склалося враження, що мова з цього приводу була і Олексію сказали що в цьому конкурсі він приймати участь не буде, поставили перед фактом, а можливо це враження і помилкове, але дуже схоже.... З приводу участі інших фабрикантів, то всі вони в турі і всі не в рівних умовах, та ж Еріка, здається, також учасниця всіх концертів.
Ви знаєте, мені здається, тут всі прекрасно усвідомлюють, що  наша думка може бути взагалі не прийнята до уваги, питання в тому що краще  :question: -  просто  промовчати, чи якимось чином спробувати захистити права Олексія.

0

34

svetlana написал(а):

питання в тому що краще   -  просто  промовчати, чи якимось чином спробувати захистити права Олексія.

Не мовчати, однозначно!

0

35

Ljana написал(а):

Не мовчати, однозначно!

Будемо мати надію що і інші дотримуються такої думки. :yep:

0

36

svetlana написал(а):

Почему гостем, можно подробнее, где об этом шла речь,  знаю только что  Борисенки  талисманы????

Ну вот, почитайте сами: Любимые звёзды на "Звёздном"

0

37

svetlana написал(а):

просто  промовчати

Мені здається не треба мочвчати!
Шанувальники мають право знати що де і як!
svetlana а Ви склали дуже гарного листа!
я за!!!

0

38

Конечно никто не спорит, что Алексею сейчас действительно очень тяжело - его жизнь так внезапно изменила свой ритм. Но я думаю, что причина кроется не только в его усталости (устали и Борисенки, и Эрика, и все остальные), а совсем в другом. Может в денежных делах Нового канала. Алексей сейчас востребован и на этом делаются "бабки". А для поездки на этот конкурс не в качестве гостя - нужно хорошо подготовить песенный материал (и может даже что-нибудь новенькое - ведь "Ангелы" уже подпритерлись). А КОГДА???? Времени нет: тур и помимо этого презентации, вечеринки, выпускные, и т.д и т.п. А сейчас у Нового канала после этого конкурса есть возможность заиметь еще одну знаменитость (а вдруг???). Вот и будет уже 2 источника денежных потоков.   А за Эрику - я чувствовала, что поедет она (повторюсь - в финале ее ну очень слабенько одарили. Видно основной приз остался за кадром). Я конечно ничего не хочу сказать плохого в адрес Эрики. Она сильная вокалистка. Я еще раз убедилась на концерте для выпускников (в Харькове). Чего не скажешь ни о Кристининой (прокричала песню, а не спела и голос будто пила -пила, а потом еще и закурила..Ужас!.). Да и Шуринс как-то совсем не пел.Я даже немного засомневалась в его вокальных данных. А еще нос задрал после Фабрики 3. Куда ему до Алексея!!! Одни понты и больше ничего... :music:  :writing: 
Будем надеяться, что может что-нибудь изменится.... :dontknow:

0

39

Нашла на оф. сайте ЗБ такую афишу:
http://s39.radikal.ru/i085/1006/d7/97f6195c5579.jpg

0

40

AngelFromOdessa™ написал(а):

Ну вот, почитайте сами: Любимые звёзды на "Звёздном"

Ну так это же разные вещи, то что Алексей будет гостем в Международном Центре Отдыха "Звездный берег" я слышала, но увы не гостем  Международного конкурса "Песни моря", как уже писала может споёт на день Военно Морского флота на одной из площадей Севастополя и это всё :dontknow:

AngelFromOdessa™ написал(а):

Нашла на оф. сайте ЗБ такую афишу:

Ещё один способ заработать на популярных фабрикантах :unsure:

svetlanika написал(а):

Я конечно ничего не хочу сказать плохого в адрес Эрики.

И я ничего не хочу сказать об Эрике, очень сильная вокалистка, в будущем может стать  как Нина Матвиенко, но на этом конкурсе она будет как все и ничем особо не удивит, хотя дай бог что бы я ошибалась и её оценили по достоинству, всё может быть :dontknow:
На Новую волну Эрику не взяли пусть хоть в  "Песнях моря" поучаствует :(

А на счёт приза за второе место, чего то мне казалось что дорога ложка к обеду, призы сразу вручают, действительно не очень и  ценные призы Эрике вручили, вот сказали бы сразу, что за второе место ещё и  причитается поездка на престижный песенный конкурс, ещё одна возможность Эрике себя проявить, это одно, а так  уже после конкурса - просто повод для пересудов, чего то не складывается :confused: , всё шиворот на выворот %-)

Отредактировано svetlana (06-06-2010 07:52:40)

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Архив » Алексей Матиас и Международный конкурс "Песни моря"