але залишається сумнів - чи витримає Олексій ще одне серйозне випробування психологічно і фізично?
Можливо Ви і праві, що безумовно після кожного серйозного випробування має бути час щоб відновити сили, прийти в себе, психологічно налаштуватися до нових випробувань. Але нажаль Новий канал не дав Олексію такої можливості, він задіяний абсолютно в усіх концертах тура, що безумовно не сприяє відпочинку і відновленню фізичних сил, кожен вихід на сцену – це виплеск адреналіну, величезне напруження, тим паче у випадку Олексія, який як і завжди викладається на всі 100, активно спілкується з залом, дає інтерв'ю, фотографується, дуже відповідально відноситься до тої місії, яку для себе обрав, тому причина у психологічних чи фізичних факторах не є аргументованою. Тай якщо хтось пам'ятає – після туру Олексія кинули на участь у Національному відборі на Євро бачення, а зразу після відбору і зламаною рукою повезли на на вечірку в „Сорі бабушку”. Ну не можна переконати в тому, що НК думає про фізичне і психологічне здоров'я фабрикантів. Вибачте .
Друга причина – страх перед поразкою, не думаю що для Олексія перемога – це сенс життя, мені так здалося, він лише в останньому інтерв'ю на «Суперфіналі» сказав, що звичайно не хотів би бути другосортним, але для нього перемога не була самоціллю. Олексій, склалася така думка, досить цілеспрямована особистість, яка не буде зупинятися на досягнутому, подолавши одну вершину, він розуміє, що якщо хочеш чогось досягти необхідно іти далі, долати нові вершини. Як на мене, то найменш всього необхідно озиратися на «добрих» людей і думати що заклюють « вовків боятися в ліс не ходити», «взявся за гуж – не кажи що не дюж». Навпаки поки Олексій на піці популярності необхідно цю популярність підтримувати далі, розширювати її межі, є можливість її необхідно використовувати, що буде через рік один бог знає, які будуть обставини і як цей конкурс буде проходити.
А може я і не права, вибачте все ІМХО, а лист безумовно буде відправлений лише в тому випадку якщо більшість його підтримає в іншому разі лише подяка.
А взагалі склалося враження, що не особливо з його думкою рахувалися, просто поставили перед фактом, для тебе досить однієї перемоги, дай можливість іншим, можливо і Еріці - не маю нічного проти, але в усьому, мені здається, має бути логіка".
Отредактировано svetlana (05-06-2010 16:43:41)