Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Архив » Алексей Матиас и Международный конкурс "Песни моря"

Алексей Матиас и Международный конкурс "Песни моря"

Сообщений 11 страница 20 из 484

Опрос

Будет ли Алексей Матиас участвовать в конкурсе "Песни моря" ?
Да, как победитель проекта "Фабрика. Суперфинал"

75% - 25
Нет, будет участвовать кто то из финалистов

15% - 5
Не знаю что ответить (или свой вариант)

9% - 3
Голосов: 33; Проголосовали: 34

11

~Stesha~ написал(а):

Можна звісно попробувати напсиати на новий канал

Навіть не знаю :dontknow: , хочеться щоб все таки, все було по справедливості,  але як в цій ситуації відстояти права  Олексія, щоб не нашкодити  йому  поки що не зрозуміло %-) ,  можливо для початку  підняти це питання на форумі  Нового каналу і там хтось з представників каналу дасть роз'яснення.

[взломанный сайт]

Отредактировано svetlana (03-06-2010 00:12:18)

0

12

svetlana написал(а):

питання на форумі  Нового каналу

Непогана думка!
можливо хтось із відвідувачів прояснить ситуацію, бо представники НК там, здається, не з"являються навіть...

0

13

~Stesha~ написал(а):

о представники НК там, здається, не з"являються навіть.

Кажуть, що не тільки з'являються, але навіть і читають. Ось скопіювала з форуму Нового каналу:

Не стоит грешить на канал о том, что форум никто не читает из руководства - это неправда. Читаем постоянно и даже иногда обсуждаем

0

14

svetlana написал(а):

Читаем постоянно и даже иногда обсуждаем

все можливо  :dontknow:
А можливо до них просто слухи дійшли, ось вони і відмітились...
взагалі НК на тверезву голову не зрозумієш!  :insane:

0

15

D@-shytka написал(а):

фабрику на конкурсе будут представлять ББ...

Вони будуть і відкривати конкурс, і виступати на ньому. Так вони говорили на концерті. Ще сказали, що буде ще один фабрикант, але імені не назвали.

~Stesha~ написал(а):

взагалі НК на тверезву голову не зрозумієш!

Це точно. В них завжди якісь заморочки, загадки.

0

16

~Stesha~ написал(а):

взагалі НК на тверезву голову не зрозумієш!

Пропонуєте для кращого розуміння НК напитися???? Думаєте допоможе???

[взломанный сайт]

svetlana написал(а):

18 липня в програмі "Шоуманія" назвуть 2-х представників від України на "Піснях моря - 2010" - фіналіст проекту "Фабрика.Суперфінал" і переможець відкритого кастингу "Шоуманії".

Мабуть все таки  будемо на ромашці гадати поїде чи не поїде  :surprise: аж до 18 липня????? Жах  o.O і гірше всього буде коли з'ясується що все таки не їде.

[взломанный сайт]

0

17

svetlana написал(а):

Думаєте допоможе???

Думаю не варто  :flag:
Не факт, що і тоді ми їх зрозуміємо  :D
хоча при великому бажанні можна...

0

18

~Stesha~ написал(а):

Думаю не варто

Та теж думаю, допоможе мало, не знаю  :dontknow: можливо варто  якесь прохання від Офіційного  сайту Олексія Матіаса  на Новий канал і відправити :question:

0

19

Там где крутятся большие деньги - нет места человеческим чуствам! Они думают о нас как о денежных еденицах. Чем больше негодования тем больше рейтинг!

0

20

Angelina написал(а):

Там где крутятся большие деньги - нет места человеческим чувствам!

Полностью согласна, но молча принимать к сведению и быть  управляемой толпой так же не очень приятно. Говорят, "Кто платит  тот и музыку заказывает, а в этом случаи видимо всё наоборот". В "Песнях моря" должен участвовать Алексей Матиас - только так  будет правильно. :dontknow:

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Архив » Алексей Матиас и Международный конкурс "Песни моря"