Маринка написал(а):За кого нас тримає НК?
Новий канал дійсно не перестає дивувати, мета проведення так званого опитування зрозуміла - зробити вигляд, що вибори на конкурс "Пісні моря" прозорі і чесні, хоча спостерігаючи сьогодні за так званим голосуванням зрозуміло, що про чесність та справедливість марно думати, голоси Еріки керовані, паралельно з тим як додавалися голоси Матіасу у Еріки додавалися на кілька позицій білье. Дійсно, краще б вже напрвили собі кого вважають за потрібне і не заварювали цю кашу. Не думаю, що і самій Еріці було б приємно знати, що вона перемогла не зовсім честно. А з того голосування можна зробити два висновки:
1) У О.Матіаса зменшилася кількість прихильників, в що віриться мало, пережець проекту, один з кращих учасників туру не міг так швидко розгубити прихильників.
2) Хтось або дуже сильно зацікавлений в тому щоб поїхала саме Еріка, або дійсно у Еріки так зросла кількість прихильників, які голосують за неї аж занадтио активно.
Є різні думки з приводу участі Олексія в конкурсі "Пісні моря", на форумі НК прочитала, що ніби то Матіасу взагалі цей конкурс не потрібен, він втомився йому треба відпочити, досить перемоги в Суперфиналі.
Категорично не згодна, втомилися всі і Еріка і Діма Каднай не на пляжі загоряли, а в турі так само як Льоша пахали по повній програмі, тому втомилися всі. Пишуть досить перемоги в "Суперфіналі" , адже в конкурсах морально важко приймати участь - ні не досить, не думаю що після перемоги необхідно "Спочивать на лаврах" , бо не дай Бог після перемоги буде поразка. Я думаю що і на ФЗ Олексій не заради перемоги прийшов, а заради того, щоб чогось добитися, чомусь навчитися, і з якого дива він тепер має зупинятися на досягнутому, чому віддавати можливість показати себе не лише в Україні але і в Європі комусь іншому, навіть якщо це і Еріка, до якої я особисто дуже добре відношуся, вона безумно молодчина, вона гарна дівчина, але це все таки не місцем в автобусі поступитися, тут мають бути мабуть інші підходи. Пишуть що у Олексія немає з чим їхати, відсутній репертуар - дійсно це так, але його ще довго може не бути, якщо випаде нагода їхати, постане нагальна потреба в пісні - вона обов'язково з'явиться. Переконана, що логічним продовженням творчої кар'єри Олексія Матіаса, мають бути не корпоративні концерти, які відбирають дійсно багато сил та енергії, а подальша серйозна робота спрямована на подальше творче зростання - зараз таку можливість дає підготовка та участь у конкурсі "Пісні моря". Пишуть - не знають думки самого Олексія, хоча в одному з інтерв'ю він сказав "що якщо запросять із задоволенням поїде", а з приводу втоми говорив, що "слава богу вміє суміщати роботу і відпочинок", тим паче якщо робота подобається і приносить задоволення.
Ще раз дуже жаль, що таким чином проходить голосування, проте бачачи все це, думаю ми не повинні опускати руки, а продовжувати голосувати, щоб потім знати що зробили все що змогли, ну а там як вийде, якщо все таки Еріка - засмучуватися не будемо, як то кажуть "Нехай їй щастить", якщо все таки здоровий глузд візьме гору і поїде Олексій Матіас, будемо також дуже раді і побажаємо перемоги в конкурсі. ІМХО
Тож хто ще не розчарувався голосуємо
http://novy.tv/novy/
Отредактировано svetlana (30-06-2010 20:31:26)