Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Архив » Алексей Матиас и Международный конкурс "Песни моря"

Алексей Матиас и Международный конкурс "Песни моря"

Сообщений 111 страница 120 из 484

Опрос

Будет ли Алексей Матиас участвовать в конкурсе "Песни моря" ?
Да, как победитель проекта "Фабрика. Суперфинал"

75% - 25
Нет, будет участвовать кто то из финалистов

15% - 5
Не знаю что ответить (или свой вариант)

9% - 3
Голосов: 33; Проголосовали: 34

111

SvetlanaU написал(а):

52,3%705 гол. Еріка
34,2%462 гол. Олексій Матіас

Не повірю в таке! Невже за час туру у Еріки настільки збільшилась кількість прихильників?
Мені здавалось навпаки, Олексія все більше і більше починають любити, а тут це дурне опитування!
Що хочуть, те й виробляють!
Дуже нериємно!

0

112

Они там вообще с катушек съехали. Я только что проголосовала. До этого у Лёши было 504, а у Ерики 774. а сейчас у Лёши осталось столько же, а у Ерики 775. Я в таком шоке!!! :mad:

0

113

Дівчата, прочитайте це повідомлення і зрозумієте яким чином у декого з*явилась фантастична кількість "прихильників" :sceptic:
автор miani
По поводу голосования на Новом канале: сама лично занималась накруткой голосов за Пашу Ли в прошлом году. Уже не помню, то ли с помощью анонимайзеров, то ли с разных браузеров, очищая куки. 
Есть такие программы, как накрутка голосов, но об этом только слышала, не пользовалась.

0

114

Ljana написал(а):

По поводу голосования на Новом канале: сама лично занималась накруткой голосов за Пашу Ли в прошлом году. Уже не помню, то ли с помощью анонимайзеров, то ли с разных браузеров, очищая куки. 
Есть такие программы, как накрутка голосов, но об этом только слышала, не пользовалась.

Тоді стає зрозуміло, чому у Еріки стало так багато шанувальників.  :confused: За кого нас тримає НК? Невже думають, що ми не розуміємо, що то все штучно зроблено :question:

0

115

Маринка написал(а):

За кого нас тримає НК?

Новий канал дійсно не перестає дивувати, мета проведення  так званого опитування зрозуміла - зробити вигляд, що  вибори на  конкурс "Пісні моря" прозорі і чесні, хоча спостерігаючи сьогодні за так званим голосуванням зрозуміло, що про чесність та справедливість марно думати, голоси Еріки керовані,  паралельно з тим як  додавалися голоси Матіасу у Еріки додавалися на кілька позицій білье. Дійсно, краще б вже напрвили собі кого вважають за потрібне і не заварювали цю кашу. Не думаю, що і самій Еріці було б приємно знати, що вона перемогла не зовсім честно. А  з того голосування можна зробити два висновки:
1) У О.Матіаса зменшилася кількість прихильників, в що віриться мало, пережець проекту, один з кращих учасників туру не міг  так швидко розгубити прихильників.
2) Хтось або дуже сильно зацікавлений в  тому щоб поїхала саме Еріка, або дійсно у Еріки так зросла кількість прихильників, які голосують за неї аж занадтио активно.

Є різні думки з приводу участі  Олексія  в конкурсі "Пісні моря", на форумі НК прочитала, що ніби то Матіасу  взагалі цей конкурс не потрібен, він втомився йому треба відпочити, досить  перемоги в Суперфиналі. :sceptic:  Категорично не згодна,  втомилися всі і Еріка і Діма Каднай не на  пляжі загоряли, а в турі  так само як Льоша пахали по повній програмі, тому втомилися всі. Пишуть досить перемоги в "Суперфіналі" , адже в конкурсах морально важко приймати участь - ні не досить, не думаю що після перемоги необхідно "Спочивать на лаврах" , бо не дай Бог  після перемоги буде поразка. Я думаю що і на ФЗ Олексій не заради перемоги прийшов, а заради того, щоб чогось добитися, чомусь навчитися, і з якого дива він тепер має зупинятися на досягнутому, чому віддавати можливість показати себе не лише в Україні але і в  Європі  комусь іншому, навіть якщо це і Еріка, до якої я особисто дуже  добре відношуся, вона безумно молодчина, вона гарна дівчина, але це все таки не місцем в автобусі поступитися, тут мають бути мабуть  інші підходи. Пишуть що у Олексія немає з чим їхати, відсутній репертуар - дійсно це так, але його ще довго може не  бути, якщо випаде нагода їхати, постане нагальна потреба в пісні - вона обов'язково  з'явиться. Переконана, що логічним продовженням творчої кар'єри  Олексія Матіаса, мають бути не корпоративні  концерти, які відбирають дійсно багато  сил та енергії, а подальша серйозна робота спрямована на подальше творче зростання - зараз таку можливість дає підготовка та участь у конкурсі "Пісні моря". Пишуть - не знають думки самого Олексія, хоча в одному  з інтерв'ю він сказав "що якщо запросять  із задоволенням поїде", а з приводу втоми говорив, що "слава богу вміє суміщати роботу і відпочинок", тим паче якщо  робота подобається і приносить задоволення.

Ще раз дуже жаль, що таким чином проходить голосування,  проте бачачи все це, думаю ми не повинні опускати руки, а продовжувати голосувати, щоб потім знати що зробили все що змогли, ну а там як вийде, якщо все таки Еріка - засмучуватися не будемо, як то кажуть "Нехай їй щастить", якщо все таки здоровий глузд візьме гору і поїде Олексій Матіас,  будемо також дуже раді і  побажаємо перемоги в конкурсі. ІМХО
Тож хто ще  не розчарувався голосуємо :flag:   http://novy.tv/novy/

Отредактировано svetlana (30-06-2010 20:31:26)

0

116

Давайте проголосуем на http://novy.tv/novy/, чтобы Алексей Матиас представил Украину на международном фестивале "ПЕСНИ МОРЯ"

http://cs673.vkontakte.ru/u6379039/97255055/x_007bf210.jpg

0

117

Natalia написал(а):

Они там вообще с катушек съехали.

Они там делают как считают нужным!!!!!! А народным голосованием только себя оправдывают :mad:  :O

0

118

svetlana написал(а):

дійсно у Еріки так зросла кількість прихильників, які голосують за неї аж занадтио активно.

Всю фабрику вони не знали, що їм подобається Еріка, а після кількох концертів туру, в яких вона до речі не дуже то й викладалася, люди зрозуміли, що вона найкраща. Почали стращенно каятися і виправляти свої помилки за допомогою голосування. Чухня повна....... :mad:

0

119

svetlana написал(а):

Пишуть що у Олексія немає з чим їхати, відсутній репертуар

У Еріки взагалі тільки одна сольна пісня власна "нема образ" все інше або дуети або світові та українські хіти інших авторів. То хіба можна говорити, що вона повезе на конкурс цілий кошик подарунків з новими піснями???? Про втому взагалі смішно. Тільки Матіас у нас тендітний, а Еріка сталева леді.... машина просто, яка не піддається втомі.

0

120

svetlana написал(а):

Давайте проголосуем на http://novy.tv/novy/, чтобы Алексей Матиас представил Украину на международном фестивале "ПЕСНИ МОРЯ"

а смысл голосовать,если голоса или не засчитываются или идут Эрике?

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Архив » Алексей Матиас и Международный конкурс "Песни моря"