Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Media Forum Матиаса » Онлайн конференция с Алексеем Матиасом на Новом канале 30.05.10

Онлайн конференция с Алексеем Матиасом на Новом канале 30.05.10

Сообщений 1 страница 10 из 102

1

У п'ятницю 28-го травня з 16:00 до 17:00 години

ONLINE конференція з Олексієм Матіасом.

Взяти участь у конференції можуть всі!
ПРАВИЛА дуже прості: питання починаємо задавати вже СЬОГОДНІ! Не чекайте до П'ЯТНИЦІ, адже тоді ви можете просто не встигнути отримати відповідь!
Для кожного запитання НЕ потрібно створювати НОВІ теми. Пишіть свої запитання для Олексія прямо у цій темі.

Запитання, будь-ласка, формулюйте чітко та зрозуміло. Запитання мають бути адресовані безпосередньо Олексію, і бути такими, на які буде цікаво для нього і корисно для вас відповісти. Не задавайте провокативних та беззмістовних запитань.

Про правила спілкування та ввічливості, думаю, нагадувати не потрібно.

Все, що не узгодиться з вищезазначеними правилами, буде виправлено або видалено БЕЗ попередження.

І не забудьте розповісти про цю унікальну можливість поспілкуватися своїм друзям, знайомим, та всім, хто зацікавлений у проекті "Фабрика. Суперфінал"

Питання можна залишати  на форумі Нового каналу

http://novy.tv/forum/viewtopic.php?f=27 … mp;start=0

Отредактировано svetlana (29-05-2010 21:29:13)

0

2

Кто не зарегистрирован на форуме Нового канала, но хотел бы задать вопросы Алексею Матиасу  можно оставлять в этой теме, а мы обязательно их оперативно от имени официального  сайте Алексея Матиаса с подписью каждого кто задал вопрос передадим  на форум Нового. Спасибо :flag:

Отредактировано svetlana (26-05-2010 21:55:58)

0

3

А я уже побежала на форум НК с вопросами.. :blush:

0

4

а я уже отправила вопрос на НК...посомтрим ответ или нет на мои))) 8-)

0

5

Настюшка написал(а):

а я уже отправила вопрос на НК.

І я вже відправила свої питання.

0

6

"И я, и я, и я того же мнения" :flirt:  На 3-й страничке... :blush:

0

7

Ау меня на 2 страничке)))..посомтрим ответит на них Лёшка или нет)))

0

8

Настюшка написал(а):

Ау меня на 2 страничке)))..

А в мене на третій...)))Тільки з другого разу вдалося відіслати повідомлення.

0

9

Маринка написал(а):

)Тільки з другого разу вдалося відіслати повідомлення.

У меня с третьего....не хотело отправлять)))

0

10

У меня тоже не хотело отправлять(( у меня тот форум вообще грузится нереально медленно..........

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Media Forum Матиаса » Онлайн конференция с Алексеем Матиасом на Новом канале 30.05.10