До речі, дуже сподобалося як в рекламі Олексій звертається до школярів українською мовою. Вже кілька разів бачила її по Новому каналу.
Мне так понравилась она
только я один раз видела...мне всё больше на ББ везёт
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ФАН-ЗОНА » Сувениры, символика с изображением Алексея, участие в рекламе!
До речі, дуже сподобалося як в рекламі Олексій звертається до школярів українською мовою. Вже кілька разів бачила її по Новому каналу.
Мне так понравилась она
только я один раз видела...мне всё больше на ББ везёт
только я один раз видела
Кто то уже купил хотя бы одну тетрадку с изображением Лёши:question: . я их в своём городе ещё не видела
я их в своём городе ещё не видела
я тоже пока не видела....
Маринка написал(а):
Тi, що продавалися на концертi, менi здалися страшними.
she-tanja Вот бы посмотреть на эти футболки, которые продавались на концерте.... ... и по чём за еденицу
В теме видео Таня хотела посмотреть на футболки от Нового канала, можно посмотреть, да и цена там присутсвует, но я бы такую футболку не носила, страшноватая.
но я бы такую футболку не носила, страшноватая.
из всех понравилась только одна- Стас на чёрном фоне...
Мех на белом- это вообще жуть
что они такое с ними сделали???
Кто то уже купил хотя бы одну тетрадку с изображением Лёши:
Я вже купила. В газетному кіоску. Один зошит із зображенням Льоші, другий - де всі фабриканти. 3.00 грн за один.
В канцелярських магазинах шукала, але марно. Сьогодні на шкільному базарі була, питала про зошити з Фабрикою, то теж не знайшла. Правда, були щоденники з Фабрикою Зірок 3, але не такі, як рекламують на НК.
Сьогодні бачила в газетному кіоску теж щоденники з Фабрикою по 22.00 грн., але ще не купила - дуже поспішала.
Я вже купила. В газетному кіоску. Один зошит із зображенням Льоші, другий - де всі фабриканти. 3.00 грн за один.
неплохо! А на сколько листочков???
Может и себе прикуплю
но я бы такую футболку не носила, страшноватая.
Мені сподобались Бушміна, Санта і Еріка на чорному
Мех на белом- это вообще жуть
і Льоша теж що на білому, що на чорному
А на сколько листочков???
на 24 листочки
на 24 листочки
До нашого міста ці зошити ще не добралися, в кіосках з газетами точно не продають, може ближче до 1 вересня з'являться
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ФАН-ЗОНА » Сувениры, символика с изображением Алексея, участие в рекламе!