~Stesha~ написал(а):Адже Вам на ній не дуже комфортно спілкуватись, а російську я дуже гарно розумію!Тому спілкуйтесь тією, що вам ближча
Мені навіть дуже камфортно спілкуватися українською мовою, і я б теж з великим задоволенням писала тільки на ній, але мені важливо щоб мене розуміли всі, в тому числі і ті прихильники Олексія, які живуть за межами України - Литві, Росії, ті хто не знає української мови, тому більше використовую російську, тай якщо весь час нею писати то і свою забути можна, Вам, Маринкі, іншим хто пише українською буту теж відповідати українською
~Stesha~ написал(а):це вже не маленька перемога, а дуже важкий шлях.а це ще не кінець =(
Згідна - це дуже важкий шлях і навіть не в перемозі справа, можна легко перемогти, але набагато важче цю перемогу утримати, потрібно постійно доводити, що ти її гідний. Шуринс тому приклад - він переміг, але чи зміг підтвердити своє лідерство - самі бачите. Бути кращим дуже важко, Олексій зразу з самого початку поставив собі високу планку і кожен наступний виступ був кращий попереднього, йогог намагалися зламати, змінити образ, занижували бали, виводли з рівноваги, але не дивлячись ні на що він всім посміхався і за все дякував і працював, працював, працював... так має бути, а Шуринс в "Суперфіналі" почивав на лаврах, і всі побачили, що з цьго вийшло.