Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » Десятый концерт "Фабрика.Суперфинал" 9 мая,65 летию Победы посвящается

Десятый концерт "Фабрика.Суперфинал" 9 мая,65 летию Победы посвящается

Сообщений 251 страница 260 из 330

251

Всем привет! К сожалению вчера не удалось посмотреть концерт, успела только на голосование! Безумно рада, что Лёша в финале, с чем я всех и поздравляю!  :cool: Выход в финал - это первая маленькая победа, ну а самая главая БОЛЬШАЯ победа ждёт его в финале!!!

svetlana написал(а):

Переможе – Матіас!!! Інші кандидатури навіть не розглядаються!!!

Вот-вот, и я о том же! Других вариантов быть не может!!!

0

252

МА_рия написал(а):

это первая маленькая победа

Після тих подій, що тут відбувались це вже не маленька перемога, а дуже важкий шлях.
а це ще не кінець =(

0

253

~Stesha~ написал(а):

Адже Вам на ній не дуже комфортно спілкуватись, а російську я дуже гарно розумію!Тому спілкуйтесь тією, що вам ближча

Мені навіть дуже камфортно спілкуватися українською мовою, і я б теж з великим задоволенням писала тільки на ній, але мені важливо щоб мене розуміли всі, в тому числі  і ті прихильники Олексія, які живуть за межами України - Литві, Росії, ті хто не знає  української мови, тому більше використовую російську, тай  якщо весь час  нею писати то і свою забути можна, Вам, Маринкі, іншим хто пише українською буту теж відповідати українською  :flag:

~Stesha~ написал(а):

це вже не маленька перемога, а дуже важкий шлях.а це ще не кінець =(

Згідна - це дуже важкий шлях і навіть не в перемозі справа, можна легко перемогти, але набагато важче цю перемогу утримати, потрібно постійно доводити, що ти її гідний. Шуринс тому приклад - він переміг, але чи зміг підтвердити своє лідерство - самі бачите. Бути  кращим дуже важко, Олексій  зразу з самого початку поставив собі високу планку і кожен наступний виступ був кращий попереднього, йогог намагалися зламати, змінити образ, занижували бали, виводли з рівноваги, але не дивлячись ні на що він всім посміхався і за все дякував і працював, працював, працював... так має бути, а Шуринс в "Суперфіналі" почивав на лаврах, і всі побачили, що з цьго вийшло.

0

254

К своему великому сожалению концерт не смотрела. Но зашла на форум, посмотрела видео, почитала отзывы.
Выступление Алексея было очень чувственным, проникновенным. Он прекрасно передал все эмоции. По вокалу тоже хорошо. Жаль, что опять пел под фонограмму. Хотя понимаю, что постановка номера этого требовала. Рада, что наконец-то справедливость восторжествовала и Алексей прошел в финал. С нетерпением жду следующего концерта и обязательно посмотрю повтор этого в субботу. Желаю всем хорошей недели)))) А Алексею, конечно ПОБЕДЫ!!!!!!! :flag:

0

255

she-tanja написал(а):

А вот номер был на редкость отвратительным. Чего стоит первое появления Леши в лодке, которая уж больно напоминала гроб.

Ого!!!!!  уровень газетки, я так понимаю, не очень высокий. Так что не будем обращать внимание. НОМЕР БЫЛ ОЧЕНЬ КРАСИВЫМ

svetlana написал(а):

І знову я на сайт прийшла… Чергову порцію правди вам принесла… Але правда буде аж занадто гірка…

Ну для нас правда эта не такая уж и горькая. Хотя верить сплетням последнее дело. Помнится, что всю предыдущую неделю нас пытались убедить, что Матиас до финала не дойдет. Слава Богу, все сложилось по-другому. Ситуация повторяется.

svetlana написал(а):

Переможе – Матіас!!! Інші кандидатури навіть не розглядаються!!!

Ну это наша общая мечта, будем рады, если именно так и произойдет. Вернее, не просто рады а НЕЙМОВЕРНО СЧАСТЛИВЫ

~Stesha~ написал(а):

Після тих подій, що тут відбувались це вже не маленька перемога, а дуже важкий шлях.
а це ще не кінець =(

Меня временами охватывает паника от того, как могут развернуться события на следующем концерте. Так устала уже от постоянного напряжения.

she-tanja написал(а):

Солдатики Борисенко очень органично смотрелись в военной форме, да и песня про армию из их уст звучала достаточно убедительно

Перевернули все с ног на голову. Это Борисенко убедительно пели??????? Они убедительно бегали,,,, да и, мне кажется, что в честь дня победы такие песни не очень уместно петь.

0

256

svetlana написал(а):

можна легко перемогти, але набагато важче цю перемогу утримати,

Я згідна, адже не впустити зароблену перевагу дуже складно, на відміну від  того, щоб заробити її!

0

257

Танюшка написал(а):

Это Борисенко убедительно пели??????? Они убедительно бегали

Я подивилась сьогодні усі номера фабрикантів, і мені здається, що брати досить впевнено виступали! На тому рівні, на якому вони можуть виступити!
Вони в цій пісні справді були дуже органічні, і доводиться це признати, хоча я їх дуже не люблю!

0

258

~Stesha~ написал(а):

а це ще не кінець =(

Олексій наперед знав, що буде важко. Як бачимо, йому вдалося подолати половину шляху до успіху. Завдяки своєму таланту і тяжкій праці він зумів це зробити. До кінця залишилось зовсім трохи часу. І я впевнена, що нарешті достойно оцінять Льошині старання й він здобуде звання найкращого фабриканта! Інакше й бути не можливо!

0

259

Маринка написал(а):

нарешті достойно оцінять Льошині старання

Мені б цього також дуже хотілось, але хотілось би, і щоб замгання були чесні, а не заздалегідь сплановані!

0

260

~Stesha~ написал(а):

замгання були чесні, а не заздалегідь сплановані!

Я думаю, збоку Олексія обману чекати неварто. А от що чекати від Нового каналу - невідомо.  :dontknow: Треба готуватися до всього.

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » Десятый концерт "Фабрика.Суперфинал" 9 мая,65 летию Победы посвящается