sahar_in написал(а):А ситуация с смс -ками Борисенок просто очередной раз мне доказывает, что всё это шоу и развод.
Ну просто по этому поводу не выдержала не пере копировать один из комментариев к статье о выступлении Алексея в Делфи, девушки по имени Правда, да - ещё у неё очень приятное для нас всех предсказание - Победит Матиас, хотелось бы что бы оно сбылось он этого очень и очень заслуживает и это самая настоящая ПРАВДА!!!!!!!
Коментарий с сайта "DELFI", можна добавить и свои http://www.delfi.ua/news/factory/concer … ?id=959684
Правда 10.05.2010 14:34
І знову я на сайт прийшла… Чергову порцію правди вам принесла… Але правда буде аж занадто гірка… Заключні серії «серіалу» Фабрика… Але про них пізніше… Розповім вам те, що було вчора… Правду почуєте лише від мене… Несправедливість вчора була, а я її найбільше не люблю, навіть більше за брехню… Вибачте, якщо комусь не сподобаються мої слова, я розповідаю так, як є насправді. Матіас пройшов у фінал справедливо – чесно, отримав найбільшу кількість SMS від глядачів!!! А хто пройшов у фінал насправді, але Новий канал не пустив – так це Борисенко!!! Відкрию секрет – вони були на 2 місці по голосуванню від вас (3 бали), але поставили чомусь 1!!! Неважко зрозуміти, що у фіналі їх не буде! Новий канал останній раз з вас викачує гроші, і в неділю вони не проходять! У фіналі буде – Каднай!!! Все вже вирішено, голоси навіть не рахують, таблицю складають заздалегідь, ще до початку концерту!!! Я не закликаю вас не голосувати за Борисенко, але вони не пройдуть, і кількість голосів немає значення!!! Я не закликаю вас не голосувати за Діму, а то ще Новий канал передумає (жартую, він 100%, навіть не 99% буде у фіналі)!!! Чому у фіналі Каднай, а не Борисенко??? По-перше: Лисенко його «врятувала» не для того, щоб перед фіналом викинути!!!! По-друге, саме Лисенко симпатизує Каднай!!! По-третє, з першої Фабрики нікого немає у фіналі!!! Після 25.04. (коли ви надіслали рекордну кіль кіс повідомлень за Борисенко) їхній виліт почали відкладати, адже зрозуміли, вони – «золота жилка» проекту, а перед фіналом все ж таки викинуть… Я вже з самого початку «серіалу» намагалася до нас достукатися! Я вам говорила, що місця у фіналі заброньовані для трьох – Шурінса, Матіаса і Кадная!!! Тепер ви нарешті зрозуміли, що все іде по сценарію, а Фабрика – це серіал!!!! Як і обіцяла розповім про «заключні серії» Фабрики!!! Переможе – Матіас!!! Інші кандидатури навіть не розглядаються!!!
P. S. Прийду! Слідкуйте за «серіалом»! Не розчаровуйтеся! Змінити нічого не зможете!