Я не буду вас провоцировать
всё прочитала,поняла,а вот тут нахмурилась...что это значило???
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » Восьмой концерт проекта "Фабрика.Суперфинал" 25 апреля
Я не буду вас провоцировать
всё прочитала,поняла,а вот тут нахмурилась...что это значило???
что это значило???
Я сама цього не зрозуміла.
ну когда уже кто-нибудь появится тут?!может кто подкинет идею,что он имел ввиду?
Я просто щаслива. Всю ніч тільки й думок було, що про концерт. Що додати ще не знаю.
Маринка, щиро дякую за таку детальну розповідь , все зрозуміло, у нас теж були практично такі ж враження, концерт сподобався, а номер Олексія найбільше, дуже жаль, що йому постійно занижують оцінки, аргумертуючи це, якимось недоречними зауваженнями. Дуже жаль, що і на цьому концерті він одержав 28 балів, 9 - поставила не лише Могилевська, але і Тіна Кароль. Дуже хвилювалися, що може потрапити в номінацію, але все склалося добре, приємно що глядачі не підвели - Олексій став другим за результатами СМС - голосування, перше місце було у Борисенків, і як результат ми щиро раділи, що Олексій став першим за результатми концерту. Продовжуємо вірити в його перемогу в Суперфіналі.
Сьогодні дійсно форум був зачинений, тому не всі змогли висловити свої думки, маю надію, що це зроблять завтра і я теж ще детальніше опишу свої враження від виступів усіх фабрикантів.
Ще раз Маринка велике спасибі за розповідь .
А з приводу фрази, яка прозвучала від Олексія і так Вас здивувала, думаю він глянув у Ваші очі і прочитав велику симпатію до нього і вирішив, що не варто давати автограф, який може постійно хвилювати Ваше серце, я так чомусь подумала
Дякую, Світлано! Мені дуже приємно!
не варто давати автограф, який може постійно хвилювати Ваше серце
Можливо. Я на нього не ображаюсь. Хіба можна на нього мати образу?
Маринка
Велике спасибі за таку розповідь)))
Читала не відриваючись))))
Будь ласка! І велике дякую, що сподобалось!
Выступление Алексея Матиаса и Ани Лорак, мне очень понравился. Дуэт получился превосходный, а песня просто супер …. не могу наслушаться , очень гармонично сочетались их голоса. Приятно было услышать теплые слова Ани Лорак о Алексее, ……как бальзам на сердце … Красивая аранжировка и костюмы. Портят, лично мне настроение , высказывания жюри женского пола и не только на этом концерте, что у Алексея не хватает «мужества», «маччо», «стержня мужского», «много мёда типа» и пытаются сделать из него плохого парня .
Радует, что с каждым концертом увеличивается количество поклонников и фанатов.
Алексей Матиас лучший!
Видео выступления (+вступление и +результаты) доступно по ссылке: Алексей Матиас. 8-й концерт
Маринка
Я тоже не понимаю его слов....
(спасибо за описание концерта, прочитала все)))
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » Восьмой концерт проекта "Фабрика.Суперфинал" 25 апреля