Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » Восьмой концерт проекта "Фабрика.Суперфинал" 25 апреля

Восьмой концерт проекта "Фабрика.Суперфинал" 25 апреля

Сообщений 281 страница 290 из 401

281

Маринка написал(а):

Я не буду вас провоцировать

всё прочитала,поняла,а вот тут нахмурилась...что это значило??? :dontknow:

0

282

Лаура написал(а):

что это значило???

Я сама цього не зрозуміла.  :dontknow:

0

283

ну когда уже кто-нибудь появится тут?!может кто подкинет идею,что он имел ввиду? :no:

0

284

Маринка написал(а):

Я просто щаслива. Всю ніч тільки й думок було, що про концерт. Що додати ще не знаю.

Маринка, щиро дякую за таку детальну розповідь :cool: , все зрозуміло, у нас теж  були практично такі ж враження, концерт сподобався, а номер Олексія найбільше, дуже  жаль, що йому постійно занижують оцінки, аргумертуючи це, якимось недоречними  зауваженнями. Дуже жаль, що і на цьому концерті він одержав  28 балів, 9 - поставила не лише Могилевська, але і Тіна Кароль. Дуже хвилювалися, що може потрапити в номінацію, але все склалося добре, приємно що  глядачі не підвели - Олексій став другим за результатами СМС - голосування, перше місце  було у Борисенків, і як результат  ми щиро раділи, що Олексій став першим за результатми концерту.  Продовжуємо вірити в його перемогу в Суперфіналі. :flag:  :flag:  :flag:
Сьогодні дійсно форум  був зачинений, тому не всі  змогли висловити свої думки, маю надію, що це зроблять завтра і я теж ще детальніше опишу свої враження від виступів усіх фабрикантів.
Ще раз Маринка велике спасибі за розповідь :flag: .
А з приводу  фрази, яка прозвучала від Олексія і так Вас здивувала, думаю він глянув у Ваші очі і прочитав велику симпатію до нього і вирішив, що не варто  давати автограф, який може постійно хвилювати Ваше серце, я так чомусь подумала :love:

0

285

Дякую, Світлано! Мені дуже приємно!  :blush:

svetlana написал(а):

не варто  давати автограф, який може постійно хвилювати Ваше серце

Можливо.  :dontknow:  Я на нього не ображаюсь. Хіба можна на нього мати образу?  :flirt:

0

286

Маринка
Велике спасибі за таку розповідь)))
Читала не відриваючись))))

0

287

Будь ласка! І велике дякую, що сподобалось!

0

288

:cool: Выступление Алексея Матиаса и Ани Лорак, мне очень понравился. Дуэт получился превосходный, а песня просто супер :cool:  …. не могу наслушаться  :love:  , очень гармонично сочетались их голоса.  Приятно было услышать теплые слова Ани Лорак о Алексее, ……как бальзам на сердце :love: … Красивая аранжировка и костюмы.  Портят, лично мне настроение  :angry: , высказывания жюри женского пола и не только на этом концерте, что у Алексея не хватает «мужества», «маччо», «стержня мужского», «много мёда типа» и пытаются сделать из него плохого парня  :mad: .
Радует, что с каждым концертом увеличивается количество поклонников и фанатов.
Алексей Матиас лучший
                      :flag:   :flag:   :flag:
:jumping:  :jumping:  :jumping:  :jumping:  :jumping:

0

289

Видео выступления (+вступление и +результаты) доступно по ссылке: Алексей Матиас. 8-й концерт

0

290

Маринка
Я тоже не понимаю его слов.... :dontknow:
(спасибо за описание концерта, прочитала все)))

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » Восьмой концерт проекта "Фабрика.Суперфинал" 25 апреля