дя дя дя...и я ещё не заснула
Восьмой концерт проекта "Фабрика.Суперфинал" 25 апреля
Сообщений 271 страница 280 из 401
Поделиться27226-04-2010 00:28:03
в беседку
В беседку! Ещё Лаура с нами
Поделиться27326-04-2010 02:01:35
Маринку с впечатлениями мы так и не дождались, но зато поэму сложили Спасибо Наталия
Алексею Матиасу посвящается, в честь победы 25 апреля 2010 года
Виски, шампусик, мохито
Льются сегодня рекой,
Нами жюри разбито!
Лёшка! Ты самый крутой!
Лёшка ты просто супер
Все остальные отстой (только без обид)
Видим тебя уже точно
Мега при мега звездой
Пусть о тебе узнают
Сотни и сотни людей,
Ангелы не умирают-
Пусть все поют по-скорей!
Песни поёшь, сердце млеет
Искренность видим в глазах
И уже слово заветное
"Любим" на многих устах
И, это только начало
Длинного, к звёздам пути.
Даже, когда будет трудно,
Ты не сдавайся - иди!
Ждут безусловно преграды
К звездам тернистый путь
Но то что сказал когда то
Ты никогда не забудь
Здесь написал ты однажды
"Не для себя я пою
И никогда не предам я
То что всем сердцем люблю"
Мы всё сильнее верим
Нету надежды другой,-
Ты засиял надолго
Яркой, нетленной звездой!
Написала Natalia Желающие могут продолжить
Поделиться27426-04-2010 03:03:52
Уважаемая Маринка! Мы Вас долго ждали на форуме. Но уже поздно и все разошлись спать. Мы надеемся, что Вы отдохнёте и, сегодня, на протяжении дня, поделитесь своими впечатлениями и эмоциями после концерта До встречи
Спокойной ночки всем
Поделиться27526-04-2010 07:13:28
Уже появились первые отзывы о концерте в интернете:
Ани Лорак посадила ангела в клетку
На прошлом концерте судьи в пух и прах раскритиковали выступдление Алексея vатиаса. То, что "фабричного" ангела называют однообразным, но при этом стабильно профессиональным - ни для кого не секрет. Превосходные вокальные и артистические данные отмечает каждый, кто оказывается рядом с ним на сцене. Не стала исключением и Ани Лорак.
Новый концерт "Фабрики" подарил участникам и зрителям новые эмоции. На этот раз Матиасу посчастливилось выступить на одной сцене с Ани Лорак. Певица достойно оценила старания молодого исполнителя: "Я считаю, что Алексей очень талантлив, у него есть Божья искра. Он излучает свет - так мало таких людей! Сегодня Алексей Матиас исполнил очень сложную для мужского вокала песню. Но он взялся, и он это сделал: качественно, по-своему, в своей интерпретации".
"Алексей, вы очень талантливый, очень воздушный, очень искренний, но мне всегда почему-то не хватало в вас надрыва. В каждом фрукте должна быть доля кислинки. Вот чуть-чуть этой кислинки хочется, слишком много положительного, для меня лично. И в этой песне хотелось, чтобы вы были более мужественным, чтобы вас разорвало эмоционально", - резюмировала выступление "фабриканта" Тина Кароль.
"Мне кажется, что это был настоящий дуэт. То есть это было взаимодействие двух, в принципе, равноценных на сию минуту артистов. Ближе всех к звездности в нашем "Суперфинале" два человека - Дантес и Матиас. Это был настоящий дуэт. Мне очень понравилось, и я тронут", - прокомментировал выступление любимчика Константин Меладзе.
Поделиться27626-04-2010 07:15:35
Знаете, когда Леша пел акапельно... Я просто плакала.. Настолько это было красиво;-))
Концерт понравился))
Поделиться27726-04-2010 07:54:21
Уже появились первые отзывы о концерте в интернете:Ани Лорак посадила ангела в клетку
Спасибо D@-shytka] за оперативность, но я так и не поняла почему по мнению Делфи Алексея раскритиковали в пух и прах, вновь корреспондент проявляет свою некорректность, я уже молчу о том, что наделал в тексте кучу ошибок и даже не удосужился правильно написать имя Алексея, почему выступдление Алексея vатиаса
Думаю, сегодня нам нужно всем найти время и высказать свои мнения на сайте Делфи и обязательно проголосовать, а то сегодня утром там лидируют Ева и Дима, хотя во все предыдущие дни лидировал Алексей.
Поделиться27826-04-2010 08:01:46
почему по мнению Делфи Алексея раскритиковали в пух и прах, вновь корреспондент проявляет свою некорректность, я уже молчу о том, что наделал в тексте кучу ошибок и даже не удосужился правильно написать имя Алексея
Я думаю кореспондент имел ввиду прошлый номер Алексея, и коментарии Доманского и Ефросининой
Ну, а опечатку можно простить=судя по всему статья писалась ночью и
Алексея vатиаса
было написано v вместо М -эти буквы находятся на одной кнопке клавиатуры, но на разных языках.
автору надо больше внимания предилять проверке орфографии текста
Поделиться27926-04-2010 08:10:46
Я думаю кореспондент имел ввиду прошлый номер Алексея
Да и прошлый концерт критиковать было не за что и в пух и прах это слишком
Поделиться28026-04-2010 23:37:17
Уважаемая Маринка! Мы Вас долго ждали на форуме. Но уже поздно и все разошлись спать. Мы надеемся, что Вы отдохнёте и, сегодня, на протяжении дня, поделитесь своими впечатлениями и эмоциями после концерта
Привіт! Вибачте, що примусила вас усіх чекати. Я живу в Черкасах. А за той короткий проміжок часу, що провела після концерту в Києві ніякої змоги навідатись сюди не мала. Сьогодні вдень взагалі форум не працював.
Хочу, як і обіцяла, поділитися з вами враженнями, які отримала від 8-го концерту «Фабрика.Суперфінал». Квитки дісталися мені завдяки удачі, яка нарешті зглянулась наді мною. Пояснюю: я брала участь у розіграші квитків у фан-зону, який проводять журнали «Сериал» і «ТелеСемь» (не знаю від якого купон виявився щасливим, бо віпраляла від обох). І ВИГРАЛА!!! В п’ятницю ввечері, 23 квітня, мені подзвонили з редакції і повідомили про виграш, пояснили як і де отримати квитки, та де проходитиме цей захід.
Піти на концерт я хотіла з своєю подружкою, з якою навчалась в школі. Їй подобається Еріка, але вона не дуже це хоче обговорювати. Але в останню мить, коли треба було виїжджати до Києва вона не змогла за сімейними причинами. Я на неї не ображаюсь. Тому в Київ я поїхала сама. Забрала квитки в редакції і поїхала до кіностудії ім. Довженка. Я приїхала до кіностудії раніше, о 16.30, але вже було дуже людно. Зайшла до прохідної й чекала там з іншими доки нас пропустять. Пропускати на територію кіностудії мали о 18.30, але пропустили хвилин на 10 пізніше.
Доки я чекала на прохідній, то думала оглухну: через те, Шурінс і Борисенки розгулювали по території кіностудії їхні фанатки верещали і пробивались до них, як навіжені. Ще коли ми чекали на прохідній, то крізь нас, як куля, пробіг на вулицю Дантес. Дівчата від несподіванки про автографи згадали, коли вже було пізно. Спочатку в мене була думка, що Дантес може з кимось незладнав і уже не буде виступати, а потім, що це просто його жарт над нами. А ще крізь наш натовп пробиралась Аліса Тарабарова. Її спочатку сприйняли як фанатку, але потім впізнали і пропустили. Але теж до неї віднеслись дуже-дуже спокійно.
О чудо, я в павільйоні, де відбуватиметься концерт, де я побачу і почую нашого Льошу! Глядачів у фан-зоні було дуже багато, тому пройти до павільйону і до сцени було нелегко. Але повірте воно того варте!!!
Коли я зайшла до павільйону Каднай і Джамала (в звичайному одязі вона краща) репетирували. Олена Коляденко займалась його постановкою, привіталась до нас і попросила, щоб ми плескали в долоні після слів «Ты из любви». Потім – репетиція номеру «Україна сльозам не вірить».
І нарешті почалось. З’явився Ангел! Таня запитувала після концерту, чи насправді він такий, якого ми бачимо по телевізору. Авжеж такий, тільки кращий!!! В нього такі гарні сині очі!!! Мені було приємно, що Льоша не клеє дурня, як Борисенки, а з легкою усмішкою дивився на нас.
Привітання. Нарешті стилісти не одягнули на Олексія, той костюм а-ля Боря Апрель. (і чому б тоді в Льоші не запитували про Його, так би мовити, схожість з Апрелем?) Льоша викладався на повну, як ви помітили.
Дантес і Альоша. Балет нагадував Шурінсовське «Не сходи с ума». Нічого кращого придумати не змогли. Журі оцінили цей дует високими балами. Нічого особливого я про їхній номер не скажу.
Тарабарова і Пономарьов. Як на мене, ліричні пісні органічні Алісі і ця не виняток. В телеверсії Аліса – двері одні, а насправді їх було двоє: одні були біля Аліси, в які вона входила, а ніші, з яких вона виходила - за Пономарьовим. Журі вона сподобалась. Глядачам не дуже, бо вона ледь не потрапила в номінацію на виліт. До речі, на Пономарьова у фан-зоні зреагували доволі спокійно. Втрачає популярність мабуть.
Шурінс і Тіна Кароль. Всі чекали, що вони заспівають «Шиншилу». Новий образ Шурінса був неочікуваний для мене. Але хоч тут він не забув слова. 10 від Тіни не сюрприз – не могла ж вона поставити за свою пісню менше. Журі було майже не чути через крики «Шурінс». Та й за смс-голосуванням він лідер.
Матіас і Ані Лорак. Побоювання, що слава Кароліни відволіче від Льоші були недаремні. Коли її всі побачили, то вибухнули оплесками, криками в її адресу. І я прогавила, коли вийшов Льоша, лише як заспівав, я його помітила. Так соромно! Але виступив Олексій чудово – на всі 1000 балів! Добре, що Кароліна симпатизує Льоші, що, мені здається, йому дуже допомогло. Меладзе і Кароль, звісно, похвалили, а Могила – поставила 9. Ніяк вона не заспокоїться. 29 балів теж висока оцінка, хоча 30 – краще. Але ми допогли Олексію дістатися першого місця. І знову костюм а-ля Зоряний Воїн!
Еріка і Гайтана . Для Еріки цей стиль виконання, як на мене, є гармонійним. А ще гарна сукня, яка підкреслює її жіночність. Вони з Гайтаною чимось схожі. Не розумію, навіщо знову зачіпати тему їх кохання з Шурінсом. Піар натуральний. І Шурінс ще говорить, що це не так. А Льоша в халаті такий милий, домашній, заспаний.
Борисенки і Пара Нормальних. (А говорили, буде «БиС».) Такого шквалу емоцій, квітів та іграшок, як у ББ, не було ні в кого. Тим більше віршами нікого іншого не зустрічали. Вся увага була до них, з чого посміювалась Аня з «Пара Нормальних». А яка образа була у фанаток братів на Меладзе словами не передати. Від однієї з фанаток Борисенків я почула таку фразу:«Я поставила перед собою завдання кожного дня голосувати за них по 100 разів. І реально його виконувала». Тоді зрозуміло, з такими фанатками ББ не пропадуть. Інші говорили, перемога у «Суперфіналі» Борисенкам потрібніша, ніж іншим фабрикантам, бо у всіх інших є вже деякі перспективи, а у братів – ні. Я реально подумала була, що у братів це останній концерт «Фабрика. Суперфінал». І вони, мабуть, теж. Та смс-ки врятували.
Каднай і Джамала . Повна інтерпритація кліпу Джамали. Мені сподобалось. Такий позитивний. Йому й самому, здається, сподобалось. Говорять, що у нього вже є власний альбом. А продюсера немає. То як же він тепер?
Конкурс акапельного співу, ще раз довів, хто на що здатен. Борисенки скромністю не обтяжені, і співом їхній речетатив не назвеш. Шурінс вив, а не співав. Мені сподобались Дантес, Еріка і Олексій. «Два кольори» співала вся фан-зона. Я ледь не плакала від задоволення.
. І Льошу знову обігнав Шурінс. Не заслужено!!! Чим слухало нове журі?
Голосування. На великій паузі фабриканти лиш на мить вишли на сцену, щоб розібратись, хто і де стоятиме. Особливої радості в них на обличчях не було. Автографи обіцяли дати трохи згодом. Важливий і відповідальний момент «Фабрики» - я схрестила пальці за Олексія. Слава Богу, він залишається. Чим далі, тим похмурішим стає Льоша. Каднай, Дантес, Тарабарова. На ньому немає лиця. Звісно, віддасть зірку Дімі, що й зробив. Врятували Алісу. Знову реклама. Фабриканти прощались з номінантами і почали давати автографи. Я попрямувала до Льоші. До нього не дістатись і ми стали просити, щоб він відійшов до нас у бік. Олексій згодився, я простягаю йому ручку і зошит. Він взяв лише ручку і став розписуватись іншим. Я його так вмовляла, але він не дав мені автографа, ручку повернув. Сказав «Я не буду вас провоцировать». Що він мав на увазі, я не розумію. Реклама закінчилась і Каднай покидає шоу. Коли непередбачувана подія – Ірина Лисенко рятує Діму. Скільки було радості! Олексій був безмежно радий. А я рада за нього.
Я просто щаслива. Всю ніч тільки й думок було, що про концерт. Що додати ще не знаю. Кому, що не зрозуміло запитуйте.