она там уже давно играет соседку...
А ну тоді все зрозуміло! Якщо вона там в сценаріїї прописана, то організаторам не важно, хто там де співає
Лаура Дякую, що прояснили мені ситуацію
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Ева Бушмина
она там уже давно играет соседку...
А ну тоді все зрозуміло! Якщо вона там в сценаріїї прописана, то організаторам не важно, хто там де співає
Лаура Дякую, що прояснили мені ситуацію
Да не за что не знаю,что это за статья,но я правда не пропускаю ни одного выпуска этой передачи,Брежнева там импровизирует(на этом построена сама передача)и кстати,мне не очень нравится как она с этим справляется...Она,да,секс-символ для многих мужчин,но ни как не хорошая юмористка...
не пропускаю ни одного выпуска этой передачи,Брежнева там импровизирует(на этом построена сама передача)
А я ось не разу не бачила цієї передачі...тепер буде повод її подивитись
Я не уявлвю Брєжнєву, яка травить анекдоти
Брежнева там импровизирует(на этом построена сама передача)и кстати,мне не очень нравится как она с этим справляется...Она,да,секс-символ для многих мужчин,но ни как не хорошая юмористка...
Ну, передачу я не смотрела, но Брежнева мне нравится , как ни как с одного города родом-землячка)))
Єва Бушміна роздяглась для журналу Billboard
09 червня 2010
Фото: журнал Billboard
Світловолоса красуня постала перед читачами в напівоголеному вигляді.
Єва Бушміна, 22-річна екс-«фабрикантка», роздяглася через два місяці перебування в колективі «ВІА Гра». Щоправда, це вже не вперше, адже статус гурту зобов'язує постійно підігрівати до себе інтерес оголеною натурою.
Зараз, кілька місяців по тому, як Тетяна Котова покинула гурт «ВІА Гра» і їй на зміну прийшла красуня Єва Бушміна, продюсер колективу Костянтин Меладзе запевняє, що в такому складі гурт проіснує ще як мінімум 10 років. Хоча ще один продюсер тріо - Дмитро Костюк - вважає ідеальною кандидатуру Віри Брежнєвої, яка вже кілька років поспіль займається сольною кар'єрою.
Поки продюсери розмірковують над ідеальним складом «ВІА Гри», Єва Бушміна працює в колективі, знімається оголеною у фотосесіях і радіє життю, завойовуючи популярність у сусідніх країнах.
Автор: Вікторія Єгорова
Поки продюсери розмірковують над ідеальним складом «ВІА Гри», Єва Бушміна працює в колективі,
Весело ій там працюється. Одного продюсера вона влаштовує, іншого - ні.
А Єва продовжує демонструвати свої форми, цього разу для журналу MAXIM
«ВІА Гра» роздяглася для журналу MAXIM
14 червня 2010
Сексапільне тріо вкотре порадувало своєю еротичною фотосесією.
Відомий на весь СНД українсько-російський гурт знову оголив свої тіла для чоловічого журналу. Щоправда, тепер у щойно оновленому складі - Альбіна Джанабаєва, Надія Мейхер та екс-«фабрикантка» Єва Бушміна.
Для нової фотосесії учасниці тріо «ВІА Гра» особливо замислюватися над образами не стали. Красуні вирішили, що найвдалішим варіантом будуть знімки з аркушами білого паперу в руках. Червоні купальники дівчат і білі аркуші паперу відмінно поєдналися з їхніми ідеальними тілами.
Дивимося разом із Glamurchik'ом нову фотосесію гурту «ВІА Гра».
вечно смотрю на её загар...какой-то он не понятный...то ли в солярий она ходит не понятный.Она не шоколадненькая,а оранжевая
А у Єви дуже гарна фігура
А у Єви дуже гарна фігура
Я теж це помітила
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Ева Бушмина