ВСЕУКР. ГАСТРОЛЬНЫЙ ТУР «ФАБРИКА ЗІРОК. СУПЕРФІНАЛ»
Сообщений 481 страница 490 из 598
Опрос
Поделиться48226-06-2010 16:45:51
~Stesha~, Матиаска дякую за розповіді, дійсно досить детально і цікаво, щиро рада , що всі Ваші сподівання виправдалися і для Вас похід на концерт проекту "Фабрика.Суперфінал" виявився справжнім святом, який Ви ще будете довго згадувати.
Поделиться48326-06-2010 16:47:36
А тим часом у Тернополі!!!!
«Фабриканти» поставили тернопільську публіку «на вуха»
Минулої середи палац культури „Березіль”, без перебільшення, буквально ходив ходором. Тут виступали з концертом фіналісти „Фабрики зірок-3”, які за якихось півроку перебування на „Фабриці” своїм пісенним талантом зуміли завоювати серця „юної” частини українців, у тому числі і тернополян. Ще задовго до початку концерту вони юрмилися під вікнами гримерки, розташованої на першому поверсі «Березоля», намагаючись достукатися до своїх кумирів; брали штурмом вхідні двері, на яких стояла невсипуща і невмолима охорона, аби отримати автографи; несамовито верещали, побачивши улюблених виконавців, які безперестанку бігали між гримеркою і сценою, тим самим ще більше розпалюючи емоції своїх фанатів.
А що творилося у залі під час виступів кожного «фабриканта», передати словами просто неможливо. Шквал аплодисментів, схвальних вигуків та бурхливих емоцій потрясав концертну залу після кожного виступу. Однак, коли на сцену вийшов найбільш колоритний і суперечливий персонаж – Боря Апрєль, публіка буквально впала в екстаз. Гадаю, подібного сплеску емоцій «Березіль» не бачив уже давно. Серед загальної маси прихильників співака особливо виділялася група молодих людей з прапорцями на його підтримку з написами «Боря». Як з’ясувалося, це члени фан-клубу виконавця, які разом з ним роз’їжджають по всій Україні. До речі, нещодавня зміна іміджу Бориса абсолютно його не зіпсувала. Навпаки, він став схожим на справжнього чоловіка, а інтернет-мережа рясніє повідомленнями про те, що у нього з’явилася кохана дівчина. Отож, схоже, нетрадиційна орієнтація, яку йому приписували таблоїди, уже в минулому. Як засвідчила реакція публіки, Боря й надалі залишається її улюбленцем.
А коли до глядацької зали під час виконання пісні спустився переможець «Фабрики зірок -3» Олексій Матіас, фанати мало не розірвали його на шматки. Добре, що неподалік була охорона. Після цього повторити «подвиг» Олексія не наважився жоден з «фабрикантів». Бориса Барських теж мало не стягнули зі сцени за руку, яку він простягнув дівчатам. Коля Сєрга, як завжди, був у своєму репертуарі – жартував, тішив усіх задушевними пісеньками і навіть зіскочив до оркестрової ями, щоб бути ближче до глядачів. Надзвичайно привабливою і артистичною була Ольга Цибульська, або, як її називають «фабриканти», Цибулька. Мабуть, через відсутність бретельок у неї постійно спадало плаття, однак вона цим дуже і не переймалася, а чесно зізналася у цьому перед публікою. Тернополяни надзвичайно тепло прийняли цю ніжну, тендітну дівчину. Неймовірно розпалила публіку екзотична Елізабет. На всі сто відсотків на сцені відпрацювали Стас Шурінс, Дмитро Каднай, Володимир Дантес та Вадим Олійник. Вони зірвали бурю овацій. Рекордна кількість квітів від тернополян дісталася експресивно-імпульсивній Еріці, яка підкорила тернополян неповторним голосом. Брати Борисенки, як завжди, були у фаворі. Їхній виступ супроводжувався оглушливими вигуками фанаток і «бомбардуванням» сцени плюшевими зайчиками, ведмедиками, сердечками…
Лише відпрацювавши концерт та роздавши автографи своїм прихильникам, «фабриканти» завантажилися в автобус і вирушили у дорогу. Попереду їх очікував виступ у інших містах. Як на мене, їм можна лише поспівчувати. Життя у такому шаленому темпі не кожному до снаги. Ні нормального харчування, ні сну, виснажливі репетиції, і врешті – самі концерти. І так день за днем. Тож хай щастить молодим талантам!
На концерті побувала Любов ШЕЛЕСТ.
Поделиться48426-06-2010 17:26:51
У нас эту фразу серга говорил!
А я так і написала, що Сєрга казав!
Артем сказал, что он выходил к вам..
Так, Мєх виходив до зали! Він навіть сів позаду мене до якоїсь дівчини, і співав до неї!
Поделиться48526-06-2010 17:32:19
і для Вас похід на концерт проекту "Фабрика.Суперфінал" виявився справжнім святом, який Ви ще будете довго згадувати.
Світланко дякую Вам! Не кожен може щиро за інших порадіти!
А цей концерт, я ще, насправді, довго не забуду
Поделиться48726-06-2010 17:53:54
Мєх виходив до зали! Він навіть сів позаду мене до якоїсь дівчини, і співав до неї!
Здорово....
Только я имела ввиду, что после концерта....))
Поделиться48826-06-2010 17:55:57
AngelFromOdessa™
У Шуринса прикид на фотке такой ржачный
Из фабрикантов Эрика очень классно получилась.
Отредактировано Milan@Star (26-06-2010 17:58:06)
Поделиться48926-06-2010 17:57:18
Капец...
Из-за Одессы Борисенко заболели... Точнее, из-за нашей "хорошей" погоды... ((
Поделиться49026-06-2010 18:00:57
Только я имела ввиду, что после концерта....))
упс. Вибачте! Значить то я не так зрозуміла