І ось почався концерт, я затамувала подих, бо не вірила в те, що це справді фабрика, і що я почую живий виступ Олексія!!! Стали співати вони гімн, Льошка вже тоді став як попригунчик по сцені пригати, такий смішнючий.
Потім залишились Цибулька і Мєх, і почали з глядачами загравати, розташовуючи до себе! Взагалі вони гарно весь вечір вели, мені сподобалось!
Першими почали співати ББ! Вони такі живчики, непосидючі, і що дуже мені сподобались співали вживу! Перший виступ, і вони дуже гарно публіку розігріли, все-таки правильно, що їх першими випустили! Загалом мені дуже сподобався виступ братиків! Молодці!
Потім вийшла Цибулька, вони заспівали дуетну пісню. А потім Оля почала сама співати. Почала з ліричної пісні, теж в живу співала, просто молодчинка! Потім пішла якась жвава після, вона повернулась спиною, і почала спускати бретельку з плаття, зі словами стриптиз для Херсону. Зал вибухнув! Все таки гарна вона, Цибулька!
Потім вийшов Сєрга! Тільки зайшов на сцену, хтось в залі кричить «Коля давай!!» Сєрга не розгубився, і відповів – сейчас дам! Зняв взуття, і почав давати =)) Заспівав пісню про лузерів, потім пісню про мати( я ще її не чула) Потім пісню про Крим ( а почав він її дуже кумедно – Вы знаете почему в начале лета все одесситы уезжают в Крым? Нет? Да потом учто в своём море писать жалко! Зал лёг просто).(Почав співати про Крим, акомпонував собі гітарою, заспівав три строчки, потім зупинився, каже – Подождите, я дальше забыл =)) щось собы там награв, сказал –ОО, і почав спочатку) Потім заспівав пісню справжніх чоловіків! Ну Коля то є Коля, Виступ нереально сподобався! І теж в живу, молодчинка!
Поті були дівчата з РІАЛ О, пів години дякували Херсону за те, що подарував їм Тарабарову, заспівали 4 пісні, але нічого так, не погано, під фанеру правда, але я на більше і не розраховувала =)) Потім почали щось там на сцені викаблучуватись, казати давайте всі обіймемось, щось дуже дивно коротше. Потім нарешті пішли, але виступ мені теж сподобався, дівчатка були привітні, розмовляли з глядачами, потискали бажаючим руки, молодці.
Після них Вийшов Мєх, зала сприйняла його дуже і дуже привітно. Він сказав, що приємно знову виступати в рідному місті, сказав що в халі є його батьки, всі почали їм аплодувати. Він співав «Улыбнись» Пісню про Мєха, і ще якусь не пам’ятаю, також в залу вибігав! Гарний хлопчина! Я після його виступу теж почала гордитись, що він з мого рідного міста =)
Потім була Еля. Теж щось там публіці казала, потім пішла в зал, перечепилась, ледь не впала, пішла назад на сцену! Забрала з собою дівчаток, вони там на сцені плясали! Ну нічого так! Молодчинка Елізабет!
Потім знову вибігли Борисенки, облили всіх водою з пляшок, ще дві пісні заспівали, причому без фанери, але там стрибали по сцені, де в них стільки енергії береться я не знаю!
Потім було «два метри сексуальності, патлатості, і накачених м» язів» як сказала Цибулька, тобто Каднай! Тримався на сцені добре, але багато глядачам не дозволяв. А взагалі теж гарний виступ, мені сподобалось ! а також він заграва до публіки еротичними рухами =) всім сподобалось!
Потім була Еріка, сказала, що дуже добре, що глядача вже розігріли. Заспівала спочатку «три зорі», потім «нема образ». Раніше казали, що Еріка стоїть посеред сцени, нікуди не ходить, але в нас на концерті вони підтримувала контакт з глядачами, з маленькими дівчатками спілкувалась, потискала руки! Було гарно, щиро, достойно! Мені сподобалось!
І тут вийшли знов Цибулька і Мєх, почали представляти наступного. Щось там казали ,казали, і коли Оля каже, що на його білому літаку мріє політати кожна дівчинка, то зала просто вибухнула! Я зрозуміла, що нарешті побачу Олексія! Тільки залунала мелодія пісні, всі ринулись до сцени, і охоронці були не в силі щось зробити! Я теж не стала сидіти на місці, ідійшла до сцени ,він почав якраз біля краю бігати, проходив повз мене, я протягнула йому руку, він спочатку пройшов, потім зупинився, повернувся, подивився мені в очі, і взяв за руку! Тоді я була найщасливішою людиною на світі! Це нереально описати словами! Дотик Ангела, як це чудесно! Пів пісні він співав на сцені, і потім стрибнув в залі, і тут на нього як напригнула товпа, причому напригнули в прямому сенці. Я не знаю ,як він на ногах втримався! Це нереально було! Потім він почав всіх обіймати! Дівчатка .і він обняв мене, я думала я розтаю! Це було, як в казці! Дуже приємний і незабутній момент!
Потім він сів на бортик сцени, люди почали його за руки, за ноги тягти до себе о.О . Але тут підійшла якась дівчина і стала біля нього, він її обняв, вона його, і вони сиділи в обнімку! Це було так мило, уявляю її емоції Потім він дав їй мікрофон, вона почала співати про білий самолет! Потім він й іншим почав мікрофон давати! Це було просто нереально! Потім почалися ангели! Він заліз на сцену, став на край, і почав нібито парити над залою! Як то було гарно! Потім на сцену потягнулась маленька дівчинка, він став на коліна, почав її обіймати! Який він був щирий! Просто не намилуватись! Закінчились ангели, він почав йти, але глядач не хотів його відпускати! Ще з хвилину всі скандували МАТІАС! Дівчата після того виступу у мене так на душі добро було, просто не передати!
Потім вийшов Стасік! І це була голосна помилка! Тому що ще більше людей до сцени линули! Людей почало просто виносити! А Стас теж молодчинка! Рухався, танцював, дякував публіці! Мені сподобався навіть Стас =) Насправді! Він теж був відкрит до публіки!
Потім коли він почав співати «Не сходи с ума», під кінець вийшли всі фабриканти.
Був моментик, коли Льошка запригнув на Мєха,і той його кружляв! Потім вони заспівали «Береги любовь», обнялись усі, і зробили вигляд що зараз стрибнуть до зали! Деякі повірили =)
І все, на цьому концерт закінчився!
Всі побігли до автобусу! По дорозі я проходжу біля якогось вікна, бачу стоять товпа дівчат і кричать ЕРІКА! А на окні жалюзі не дуже плотно закриті були! А Еріка хотіла передягтись, підійшла почала закривати, а ті стучать, кричать! Як в зоопарку, чесне слово!
Потім я дойшла таки до автобусу. Почали фабриканти загружатись до нього! Я намагалась Льошку побачити! Але там сидів Сєрга, Стас, Каднай. Потім нарешті пришов і Олексій!
Потім коли всі зайшли до автобусу, на ближньому пагорбі якісь дівчата запустили невеликий, але дуже шумний салют! Всі фабриканти почали виглядати в ока! І всі присутні почали їм махати руками! Фабриканти у відповідь! Я звісно махала Льошці, він також усім своїм прихильникам! Потів автобус почав їхати, фабриканти почали показувати через віконце великий палець, мовляв все супер, махати руками і поїхали!
Ось так і закінчився ця моя пригода! Додому я поверталась на 7 небі від щастя!
Ось так дівчатка! Вибачте що так багато написала, сама не очікувала, але емоцій через край!
Намагаюсь загрузити фото, але видає помилку =(((
Сподіваюсь пізніше вийде!