Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » ВСЕУКР. ГАСТРОЛЬНЫЙ ТУР «ФАБРИКА ЗІРОК. СУПЕРФІНАЛ»

ВСЕУКР. ГАСТРОЛЬНЫЙ ТУР «ФАБРИКА ЗІРОК. СУПЕРФІНАЛ»

Сообщений 351 страница 360 из 598

Опрос

Пойдешь ли ты на концерт «ФЗ.Суперфінал» в туре по городам Украины?
Да, конечно!

67% - 33
Нет

12% - 6
Не знаю, еще не решил(а)

20% - 10
Голосов: 49

351

Не розумію я такого зверхнього відношення до прихильників.  :nope: Всі живі люди, втомлюються, але фотографуватись і давати автографи прихильникам - це невід"ємна і вагома частина життя артиста. Його ж ніхто не з"їсть. Просто сфотографуйся, розпишися і всі будуть задоволені  :writing: ...Льоші теж нелегко. Але він все прекрасно розуміє.

0

352

:dontknow:  Не знаю..може дуже втомився, хтось писав, що він і свідомість втрачав перед концертом, але якщо насправді все так погано, то просто візьми й скажи, що ти себе дуже погано почуваєш,  попроси вибачення, скажи що даш автографи у наступний раз, прихильники теж живі люди- зрозуміють. Але просто сказати, що в тебе немає часу, в той момент, коли всі інші час знайшли- то верх неповаги!!

0

353

~Stesha~ написал(а):

може дуже втомився

Може. Але він, що думав, що на курорт їх відправляють. Може, я дуже сувора, але він знав, на що йшов.

~Stesha~ написал(а):

хтось писав, що він і свідомість втрачав перед концертом,

Залишився б в Києві, та підлікувався. Я думаю, організатори виділили б декілька днів, щоб потім ніяких неприємностей не було.

~Stesha~ написал(а):

попроси вибачення, скажи що даш автографи у наступний раз, прихильники теж живі люди- зрозуміють.

Звичайно, зрозуміють.  :yep:

0

354

Маринка написал(а):

він знав, на що йшов.

так він знав, всі знали. Але 3 фабрикантам найскладніше...вони ще той тур не забули, а тут новий!

Маринка написал(а):

Залишився б в Києві, та підлікувався. Я думаю, організатори виділили б декілька днів, щоб потім ніяких неприємностей не було.

А я не впевнена якось...там контракт, та й глядачі будуть незадоволені, що Стас не приїхав, а вони на нього прийшли! Багато нюансів, але я думаю могли б знайти хоч якийсь компроміс! Але я все одно вважаю, що умови для всіх фабрикантів дуже погані - щоденні концерти це дуже виматує всіх!

0

355

~Stesha~ написал(а):

Але 3 фабрикантам найскладніше...вони ще той тур не забули, а тут новий!

А хто сказав, що буде легко :question:

~Stesha~ написал(а):

та й глядачі будуть незадоволені, що Стас не приїхав, а вони на нього прийшли!

А так вони теж незадоволені. Стас пройде мимо і особливо не звертає на них уваги.

~Stesha~ написал(а):

Але я все одно вважаю, що умови для всіх фабрикантів дуже погані - щоденні концерти це дуже виматує всіх!

Що правда, то правда. Але завжди є вихід. Було б бажання.

0

356

Маринка написал(а):

А хто сказав, що буде легко

та начебто ніхто й не казав!  :D  Льоша ось навпаки каже, що получає задоволення від такого гастрольного грфіку!

Маринка написал(а):

А так вони теж незадоволені.

:dontcare:  ну то так...

Маринка написал(а):

Але завжди є вихід. Було б бажання.

я згідна, але не нам щось вирішувати  :dontknow:

0

357

~Stesha~ написал(а):

Льоша ось навпаки каже, що получає задоволення від такого гастрольного грфіку!

Отож! Тільки яке там може бути задоволення  :question: Він такий змучений, мені здається, на фото з концертів. Але тримається і не скаржиться...Можливо, кожен розуміє хороше по-своєму.  :dontknow:

~Stesha~ написал(а):

але не нам щось вирішувати

І то правда.  :flag:

0

358

Маринка написал(а):

Він такий змучений, мені здається, на фото з концертів.

змучений, але щасливий =))

Маринка написал(а):

Але тримається і не скаржиться...Можливо, кожен розуміє хороше по-своєму.

Я не знаю..Але ще знаєш кожен організм по своєму такі стресові ситуації сприймає. Одні, як Олексій отримують задоволення, адреналін, і є наснага далі праювати плідно, а інші стають нервові, замкнуті в собі!  Просто у всіх організм індивідуальний, ось і реагують всі по-різному  :dontknow:  мені так здається

0

359

~Stesha~ написал(а):

але щасливий =))

Це теж помітно! =)))

~Stesha~ написал(а):

Але ще знаєш кожен організм по своєму такі стресові ситуації сприймає. Одні, як Олексій отримують задоволення, адреналін, і є наснага далі праювати плідно, а інші стають нервові, замкнуті в собі!  Просто у всіх організм індивідуальний, ось і реагують всі по-різному    мені так здається

Можливо, й таке!  :dontknow: Не пощастило прихильникам Стаса і Еріки, до речі, теж. Мені їх жаль. Стаса і Еріку теж жаль, бо їх цей тур дуже виснажує. Але такого ставлення до людей, які тебе люблять і підтримують, треба старатись уникати.

0

360

Маринка написал(а):

Стаса і Еріку теж жаль, бо їх цей тур дуже виснажує. Але такого ставлення до людей, які тебе люблять і підтримують, треба старатись уникати.

Якіб вони виснажені не були але всерівно поводити себе чемно можна в будь-якій ситуаціїї!

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » ВСЕУКР. ГАСТРОЛЬНЫЙ ТУР «ФАБРИКА ЗІРОК. СУПЕРФІНАЛ»