Не розумію я такого зверхнього відношення до прихильників. Всі живі люди, втомлюються, але фотографуватись і давати автографи прихильникам - це невід"ємна і вагома частина життя артиста. Його ж ніхто не з"їсть. Просто сфотографуйся, розпишися і всі будуть задоволені ...Льоші теж нелегко. Але він все прекрасно розуміє.
ВСЕУКР. ГАСТРОЛЬНЫЙ ТУР «ФАБРИКА ЗІРОК. СУПЕРФІНАЛ»
Сообщений 351 страница 360 из 598
Опрос
Поделиться35223-06-2010 12:35:45
Не знаю..може дуже втомився, хтось писав, що він і свідомість втрачав перед концертом, але якщо насправді все так погано, то просто візьми й скажи, що ти себе дуже погано почуваєш, попроси вибачення, скажи що даш автографи у наступний раз, прихильники теж живі люди- зрозуміють. Але просто сказати, що в тебе немає часу, в той момент, коли всі інші час знайшли- то верх неповаги!!
Поделиться35323-06-2010 12:44:16
може дуже втомився
Може. Але він, що думав, що на курорт їх відправляють. Може, я дуже сувора, але він знав, на що йшов.
хтось писав, що він і свідомість втрачав перед концертом,
Залишився б в Києві, та підлікувався. Я думаю, організатори виділили б декілька днів, щоб потім ніяких неприємностей не було.
попроси вибачення, скажи що даш автографи у наступний раз, прихильники теж живі люди- зрозуміють.
Звичайно, зрозуміють.
Поделиться35423-06-2010 12:53:56
він знав, на що йшов.
так він знав, всі знали. Але 3 фабрикантам найскладніше...вони ще той тур не забули, а тут новий!
Залишився б в Києві, та підлікувався. Я думаю, організатори виділили б декілька днів, щоб потім ніяких неприємностей не було.
А я не впевнена якось...там контракт, та й глядачі будуть незадоволені, що Стас не приїхав, а вони на нього прийшли! Багато нюансів, але я думаю могли б знайти хоч якийсь компроміс! Але я все одно вважаю, що умови для всіх фабрикантів дуже погані - щоденні концерти це дуже виматує всіх!
Поделиться35523-06-2010 13:00:12
Але 3 фабрикантам найскладніше...вони ще той тур не забули, а тут новий!
А хто сказав, що буде легко
та й глядачі будуть незадоволені, що Стас не приїхав, а вони на нього прийшли!
А так вони теж незадоволені. Стас пройде мимо і особливо не звертає на них уваги.
Але я все одно вважаю, що умови для всіх фабрикантів дуже погані - щоденні концерти це дуже виматує всіх!
Що правда, то правда. Але завжди є вихід. Було б бажання.
Поделиться35623-06-2010 13:04:21
А хто сказав, що буде легко
та начебто ніхто й не казав! Льоша ось навпаки каже, що получає задоволення від такого гастрольного грфіку!
А так вони теж незадоволені.
ну то так...
Але завжди є вихід. Було б бажання.
я згідна, але не нам щось вирішувати
Поделиться35723-06-2010 13:09:18
Льоша ось навпаки каже, що получає задоволення від такого гастрольного грфіку!
Отож! Тільки яке там може бути задоволення Він такий змучений, мені здається, на фото з концертів. Але тримається і не скаржиться...Можливо, кожен розуміє хороше по-своєму.
але не нам щось вирішувати
І то правда.
Поделиться35823-06-2010 13:14:27
Він такий змучений, мені здається, на фото з концертів.
змучений, але щасливий =))
Але тримається і не скаржиться...Можливо, кожен розуміє хороше по-своєму.
Я не знаю..Але ще знаєш кожен організм по своєму такі стресові ситуації сприймає. Одні, як Олексій отримують задоволення, адреналін, і є наснага далі праювати плідно, а інші стають нервові, замкнуті в собі! Просто у всіх організм індивідуальний, ось і реагують всі по-різному мені так здається
Поделиться35923-06-2010 13:33:35
але щасливий =))
Це теж помітно! =)))
Але ще знаєш кожен організм по своєму такі стресові ситуації сприймає. Одні, як Олексій отримують задоволення, адреналін, і є наснага далі праювати плідно, а інші стають нервові, замкнуті в собі! Просто у всіх організм індивідуальний, ось і реагують всі по-різному мені так здається
Можливо, й таке! Не пощастило прихильникам Стаса і Еріки, до речі, теж. Мені їх жаль. Стаса і Еріку теж жаль, бо їх цей тур дуже виснажує. Але такого ставлення до людей, які тебе люблять і підтримують, треба старатись уникати.
Поделиться36023-06-2010 13:46:58
Стаса і Еріку теж жаль, бо їх цей тур дуже виснажує. Але такого ставлення до людей, які тебе люблять і підтримують, треба старатись уникати.
Якіб вони виснажені не були але всерівно поводити себе чемно можна в будь-якій ситуаціїї!