О...да.... в нас на концерте так было..
І у вас такі гарячі фанатки?
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » ВСЕУКР. ГАСТРОЛЬНЫЙ ТУР «ФАБРИКА ЗІРОК. СУПЕРФІНАЛ»
О...да.... в нас на концерте так было..
І у вас такі гарячі фанатки?
І у вас такі гарячі фанатки
Ще й які))
Сегодня, как мне передали, концерт прошел без происшествий...
Сегодня, как мне передали, концерт прошел без происшествий...
Ну и слова Богу и спасибо за отчёт
Да это и не отчет...
Ничего ж не произошло необычного...
Завтра - последний город перед Одессой - Белая Церковь. Может там что произойдет веселенькое..
Может там что произойдет веселенькое..
Ну, у нас, в Одессе, уж точно будет весело. Тем более, что концерт буде в Аркадии, в Итаке, да ещё в 22.00. Там у нас летом жарко и днём и ночью.
концертный тур точно будет до 29-го июня.
Хоча б вони там нічого не змінили! Бо якщо відмінять концерти, покусаю всіх
Бо якщо відмінять концерти, покусаю всіх
Не треба так грізно. Вони теж люди. І думаю, все буде як заплановано. Тут залишилось зовсім трохи.
Вони теж люди. І думаю, все буде як заплановано. Тут залишилось зовсім трохи.
Я розумію що фабриканти теж люди, вони втомлюються, перенапружуються! Просто організатори зробили не правильно! Треба було приблизно так: дали 10 концертів, 3 дні відпочинку, знову 10 концертів, знову 3 дні! І ніхто б не непритомнів і не жалівся на втому! А то організатори захотіли побільше грошей назбирати, а тепер артисти не витримують, так давай переносити концерти, а люди також плани робили! Глядача також поважати треба, і не грати на нервах!
Все як завжди не по-людськи!!!
А то організатори захотіли побільше грошей назбирати, а тепер артисти не витримують, так давай переносити концерти, а люди також плани робили!
Я прекрасно розумію тебе! Не хвилюйся ти так. Я теж читала про таке в контакті, але то просто вигадують. Концерти не відмінять, бо їм це зовсім невигідно.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ПРОЕКТЫ » ВСЕУКР. ГАСТРОЛЬНЫЙ ТУР «ФАБРИКА ЗІРОК. СУПЕРФІНАЛ»