желаем ему вагон удачи... нам главное, чтобы клип был классным
А клип уже сняли,ждём его выхода в широкий музыкальный мир. и конечно же ПОЗДРАВЛЯЕМ!!!!
Улюблинець Костянтина Меладзе зняв свій перший кліп!!!
Вчора у льдовій арені міста Бровари свій перший кліп зняв фіналіст телевізійних програм "Шанс", "Фабрика зірок-1" і "Фабрика Суперфінал" Дмитро Каднай.
Для дебютного відео обрали ліричну пісню "Молчи", у якій Каднай виступив співавтором слів і автором музики.
"Раніше я хотів співати хеві-метал, тяжкий рок. Зараз співаю поп-рок. Наскільки поп - не важливо, головне, щоб слухачам подобалось", - зазначив молодий виконавець.
Режисерами кліпу виступили Віктор Скуратовський і Аліна Краснянська.
За сюжетом відео хлопець і дівчина зустрічаються на катку, п'ють колу, ідять гамбургери, разом катаються на ковзанах, і закохуються одне в одного.
Партнеркою на льоду Кадная стала професійна фігуристка Злата Шимук.
"Злата - чудова партнерка, дуже гарна. Зараз у мене дівчини немає. Цю пісню я присвятив дівчині, але якій - секрет", - зазначив Каднай.
Готуючись до зйомок, Дмитро протягом місяця тренувавався на катку разом зі спортсменами Національної збірної України з фигурного катання.
За його словами, всі трюки буде виконувати сам, але дублера все таки запросили. Ним став партнер Злати Шимук.
Зйомки тривали всю ніч. Знімали на відеокамеру і напівпрофесійний фотоапарат.