Дуже несподівано він знайшовся =)
Він знайшовся, коли йому стало це потрібно.
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Борис Апрель участник проекта "Фабрика.Суперфинал"
Дуже несподівано він знайшовся =)
Він знайшовся, коли йому стало це потрібно.
З фанатів Борисенко вже всі гроші викачали
Я теж це помітила. Бо дуже здивувалась, чого це Борисенків не врятували їх віддані фанатки.
Та ЩО вже з них возьмеш? Мами, певно, сказали, що грошей більше не дадуть
Я думаю, космічні сили вбережуть його від перемоги
краще хай нас бережуть від його повернення =)
Мами, певно, сказали, що грошей більше не дадуть
Певно так і є! бо щось Борисята на останньому місці, дуже дивно!
бо щось Борисята на останньому місці
Там їм і місце!
Борисята на останньому місці, дуже дивно!
Ну Ви ж читали, яку правду нам принесли на сайт. Їхні смс не дуже старанно рахували, щоб забрати Дантеса до фіналу.
Та воно й на краще.
Їхні смс не дуже старанно рахували, щоб забрати Дантеса до фіналу.
Мені і правда так більше подобається, бо Дантеса люблю більше
Але це не зовсім правильно, нікому би не сподобалось те, що всі сили марні
краще вигнали б братів раніше, щоб не травмувати дитячу психіку!
А я не могу слышать этого Апреля.Не могу даже когда про него говорят Какая там тонкая душа,голос,неординарность,гдеее???о чём они??? Надо называть вещи своими именами,парень-он и есть парень,девушка-девушка,а этот-обычный транс!!!таких полным полно!!!Фу,накрашенный мужик,простыми словами говоря,а точнее мальчик!!!позорище выделистое со звёздной болезнью...!!!
Я понимаю Борис Моисеев,мудрый,взрослый,мужчина,ну да с другой,ориентацией,ну так на него смотреть хоть можно..
Сердючка-мужчина,переодетый в женщину.Ну так он весёлый,с чувством юмора,приятный и на вид и песни прикольные!Это "Всё будет хорошо"до сих пор во всех караоке поют!настолько хорошо вжился в свой образ,на столько гениален,не каждый мужчина так сможет!Сколько людей на Евровидение его признали!
А этот Апрель...господи,не понятно что,ещё и корчит из себя...
Отредактировано Лаура (10-05-2010 23:18:22)
Какая там тонкая душа,голос,неординарность,гдеее?
Я також не дуже розумію, коли про нього кажуть, що він не такий як всі, він зі своїм світобаченням!
Я не розумію те, що він хоче з себе представити...
Сам би спершу визначився, що воно таке насправді є!
А потім публічною людиною становився, бо боляче дивитись!
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Борис Апрель участник проекта "Фабрика.Суперфинал"