Говорят, нашего одессита вернут.. Но это только так - если не вернется Боря))))))
Я только ЗА!!!! Ура!!! Хотя как же Барских? Могила, что ни одного из своих больше в финал не протащит?
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Борис Апрель участник проекта "Фабрика.Суперфинал"
Говорят, нашего одессита вернут.. Но это только так - если не вернется Боря))))))
Я только ЗА!!!! Ура!!! Хотя как же Барских? Могила, что ни одного из своих больше в финал не протащит?
Я только ЗА!!!!
Я теж за Колю!
Но это только так - если не вернется Боря))))))
Повернеться, будьте певні. Що він робитиме без своєї Могили?
Та кажуть уже найшовся
Явление Христа народу.
Повернеться, будьте певні.
І мені здається повернеться...
можливо утвориться такий фінал
3 учасника з ФЗ 3
2 учасника з ФЗ 2
1 учасник з ФЗ 1 (якщо Кадная повернуть)
мені здається, що так може бути!
Та кажуть уже найшовся
Дуже несподівано він знайшовся =)
ніхто навіть не очікував!
А то вже розшук оголосили!
Головне, щоб в честь його тріумфального повернення його не зробили переможцем!
мені здається, що так може бути!
Звичайно, може бути й такий фінал: третю фабрику вже є кому представляти, з другої - Могила кістьми ляже, а своїх проштовхне, і Кадная, як представника, першої можуть повернути. Краще Каднай, ніж Борисенки. Але хай кого хочуть повертають. Головне - Олексій у фіналі. Заради нього я готова терпіти і Апреля, і Борисенків. Тільки б Льоші дісталась перемога.
Могила кістьми ляже, а своїх проштовхне
Тут я також не сумніваюсь, як не Апрєль, так Барських, ще не зрозуміло хто "кращий"
Краще Каднай, ніж Борисенки
і я так вважаю! У Кадная і голос гарний, і зовнішність, а у братів нічого особливого...хотя малі дівчата за ними бігають!
Головне, щоб в честь його тріумфального повернення його не зробили переможцем!
Боже збав!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я думаю, космічні сили вбережуть його від перемоги, а то ж може трапитися і загорза його життю від фанатів інших виконавців.
а у братів нічого особливого...хотя малі дівчата за ними бігають!
Бо ББ і поводяться як діти.
1 учасник з ФЗ 1 (якщо Кадная повернуть)
Повернуть, повернуть... З фанатів Борисенко вже всі гроші викачали
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Борис Апрель участник проекта "Фабрика.Суперфинал"