Коля, как никто другой, очень хорошо с этим справляется.
Так, він вміє дуже гарно володіти своїм настроєм, не давати зайвих поводів, для критики, чи дурних сенсацій!
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Коля Серга участник проекта "Фабрика.Суперфинал"
Коля, как никто другой, очень хорошо с этим справляется.
Так, він вміє дуже гарно володіти своїм настроєм, не давати зайвих поводів, для критики, чи дурних сенсацій!
він вміє дуже гарно володіти своїм настроєм, не давати зайвих поводів, для критики, чи дурних сенсацій!
Що повинна вміти кожна відома людина.
він вміє дуже гарно володіти своїм настроєм, не давати зайвих поводів, для критики, чи дурних сенсацій!
lда, Колька в этом плане молодец.........вроде со стороны это кажется "пофигизмом"....но на самом деле -за всем этим стоит умение держать себя в руках!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А мені так шкода, що Коля не повернувся..я б дуже цього хотіла!
З усіх фабрикантів, що вибули його б хотіла бачити більше всіх!
я тоже...............жаль, жаль......... ................
Он юморной...но он не для ФЗ...у него нет таких уж вокальных данных...а так ему бы лучше в Камеди....
у него нет таких уж вокальных данных
Відсутність особливих вокальних даних в ньому компенсується його почуттям гумору. Я думаю, йому можна це пробачити. Але все одно він вміє і хоче співати.
а так ему бы лучше в Камеди
Я думаю, він буде поєднувати це зі співом.
Я думаю, він буде поєднувати це зі співом.
Думаю з часом може стати ведучим якось гумористичної передачі, а може колись займе місце Педана чи Притули у "Підйомі" , він не вокаліст, а скоріше артист розмовного жанру, нехай там себе і проявляє
скоріше артист розмовного жанру, нехай там себе і проявляє
Що ж можливо. Все одно бажаю йому удачі.
.у него нет таких уж вокальных данных...а так ему бы лучше в Камеди....
Вокальні данні Колі обоговрювали вже безліч разів!
Він дуже органічно виглядає в тих піснях, які сам співає!
І слухаючи їх, ніяк не дивишся скільким він там нот бере!
Коля вже виступав в юмористичних передачах, зарах в нього інший етап в житті,
так що хай займається тим, що йому подобається
Сегодня на кухне у Аникиной Коля Серга пропел о своей мечте, приблизительно так:
"Мечтаю быть актёром и играть в театре,
А если оттуда попрут пойду искать себя дальше..."
О том что уже не в Суперфинале ни капельки не жалеет, чувствует себя свободным человеком, будет заниматься сольной карьерой и писать песни. Удачи тебе Коля во всех начинаниях .
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Коля Серга участник проекта "Фабрика.Суперфинал"