Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Коля Серга участник проекта "Фабрика.Суперфинал"

Коля Серга участник проекта "Фабрика.Суперфинал"

Сообщений 91 страница 100 из 175

91

AngelFromOdessa™ написал(а):

Слышала,что если Апреля не найдут - внедрят Колю..

Судячи з вчорашнього концерту - повернуть Барських. Він же на другому місці після Апреля.

0

92

А мені так шкода, що Коля не повернувся..я б дуже цього хотіла!
З усіх фабрикантів, що вибули його б хотіла бачити більше всіх!

0

93

~Stesha~ написал(а):

З усіх фабрикантів, що вибули його б хотіла бачити більше всіх!

Мені теж дуже жаль, що Коля не потрапив до фіналу. Я теж найбільше вболівала за нього.

0

94

Маринка написал(а):

Мені теж дуже жаль, що Коля не потрапив до фіналу

Сподіваюсь, що в нього буде гарна сольна кар'єра! дуже хочеться бачити такого артиста на нашій сцені!

0

95

~Stesha~ написал(а):

Сподіваюсь, що в нього буде гарна сольна кар'єра!

Такого артиста - гріх не мати на українській сцені: має голос, веселий, цікавий,... Можна ще багато придумати порівнянь для нього.

0

96

Маринка написал(а):

Можна ще багато придумати порівнянь для нього.

навіть не придумати, він вже сам для себе все вигадав!
його творчість дарить людям позитив!

0

97

~Stesha~ написал(а):

його творчість дарить людям позитив!

Він сам суцільний позитив. З усього може посміятись. Навіть, коли його жорстко критикували, не втрачав почуття гумору.

0

98

Маринка написал(а):

Навіть, коли його жорстко критикували, не втрачав почуття гумору.

Мені також дуже сподобався, як він тримався...
в глибині душі звісно йому було боляче, але не показати це глядачу, не засмутити фанатів, а продовжувати нести позитив-це гідний вчинок! Мені сподобалось!

0

99

~Stesha~ написал(а):

це гідний вчинок!

гідного артиста!

0

100

~Stesha~ написал(а):

в глибині душі звісно йому було боляче, але не показати це глядачу, не засмутити фанатів, а продовжувати нести позитив-це гідний вчинок! Мені сподобалось!

Настоящий артист не должен показывать зрителю свою печаль, он должен нести радость. Коля, как никто другой, очень хорошо с этим справляется.

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Коля Серга участник проекта "Фабрика.Суперфинал"