Слышала,что если Апреля не найдут - внедрят Колю..
Судячи з вчорашнього концерту - повернуть Барських. Він же на другому місці після Апреля.
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Коля Серга участник проекта "Фабрика.Суперфинал"
Слышала,что если Апреля не найдут - внедрят Колю..
Судячи з вчорашнього концерту - повернуть Барських. Він же на другому місці після Апреля.
А мені так шкода, що Коля не повернувся..я б дуже цього хотіла!
З усіх фабрикантів, що вибули його б хотіла бачити більше всіх!
З усіх фабрикантів, що вибули його б хотіла бачити більше всіх!
Мені теж дуже жаль, що Коля не потрапив до фіналу. Я теж найбільше вболівала за нього.
Мені теж дуже жаль, що Коля не потрапив до фіналу
Сподіваюсь, що в нього буде гарна сольна кар'єра! дуже хочеться бачити такого артиста на нашій сцені!
Сподіваюсь, що в нього буде гарна сольна кар'єра!
Такого артиста - гріх не мати на українській сцені: має голос, веселий, цікавий,... Можна ще багато придумати порівнянь для нього.
Можна ще багато придумати порівнянь для нього.
навіть не придумати, він вже сам для себе все вигадав!
його творчість дарить людям позитив!
його творчість дарить людям позитив!
Він сам суцільний позитив. З усього може посміятись. Навіть, коли його жорстко критикували, не втрачав почуття гумору.
Навіть, коли його жорстко критикували, не втрачав почуття гумору.
Мені також дуже сподобався, як він тримався...
в глибині душі звісно йому було боляче, але не показати це глядачу, не засмутити фанатів, а продовжувати нести позитив-це гідний вчинок! Мені сподобалось!
це гідний вчинок!
гідного артиста!
в глибині душі звісно йому було боляче, але не показати це глядачу, не засмутити фанатів, а продовжувати нести позитив-це гідний вчинок! Мені сподобалось!
Настоящий артист не должен показывать зрителю свою печаль, он должен нести радость. Коля, как никто другой, очень хорошо с этим справляется.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Фабрика Зірок 3 (участники) » Коля Серга участник проекта "Фабрика.Суперфинал"