Матіас співатиме не з Приходько, а з Лободою
11.12 19:16
У розподілі дуетів на недільний гала-концерт відбулися зміни. Тож, Олексій Матіас співатиме не з Анастасією Приходько, як планувалося спершу, а зі Світланою Лободою - він виконає її нову пісню "Кто сказал, что жить легко".
Матіасу в стислий термін довелося готуватися до нового номеру. Робота його не лякає, насторожує Олексія інше.
- Я уважаю творчество Светланы Лободы, но эта песня… написана в очень оригинальном стиле, - каже "фабрикант". – Даже не знаю, как спеть это.
Викладач Матіаса з вокалу Наталя Гура заспокоює його:
- По-моему, песня очень зажигательная. Таким зрители тебя еще не видели. Теперь на сцене тебе нужно будет зажигать и баловаться. А это ты умеешь!
Лобода вивела на сцену неформалів
15.12 12:43
Матіасу минулого тижня довелося так само складно, як і Колі. Але якщо Миколі було некомфортно в ліричному образі, то Олексій, навпаки, ніяк не міг знайти себе в іронічній, запальній пісні Світлани Лободи.
Постановка
Ідея постановки, як розповіла співачка, - це спільний задум її та Алана Бадоєва. На "Фабриці" відбулася прем'єра пісні "Кто сказал, что жить легко" та, як зізнається Світлана, для неї було дуже важливо, "щоб прем'єра пройшла на максимально високих нотах".
- Наш социум состоит из многих пазлов - люди разных специализаций, разных профессий, разных мироощущений, - пояснює вона ідею композиції. - И всем этим людям тоже нелегко. Но если ты смотришь на жизнь оптимистично, если ты улыбаешься, жить становится легче.
Ідею "Головне - мислити позитивно!" співачці та "фабрикантові" допомагали втілити київські неформали. Весь тиждень команда проекту шукала містом людей, які не бояться виглядати "не так, як усі". Правда, перш ніж вийти на сцену, вони пройшли вимогливий відбір у Світлани.
- Мне не хватало типажей, - розповідає вона. – Хотелось, чтобы были люди полные и стройные, с разными прическами, с яркими выражениями лиц.
Врешті-решт серед приблизно 130 учасників "кастингу" на сцену вийшли 98 неформалів. І якщо їм не довелося довго пояснювати, що робити, всі хлопці та дівчата поводилися весело та розкуто, то от Матіасу довелося попрацювати.
Репетиції
- Он был такой перепуганный, - сміється Світлана. – На репетиции признался мне: “Я вообще не знаю, что делать”.
Олексій спочатку справді розгубився.
- Это песня написана в очень оригинальном стиле, даже не знаю, как это петь, - делился он на прошлой неделе с преподавателем по вокалу.
Однак Світлана Лобода зробила все, щоб "фабрикант" знайшов себе в пісні. Два дні репетицій, коли співачка терпляче допомагала хлопцю вжитися до незвичного для нього образу, не пройшли даремно.
- Я за него, честно говоря, переживала, - зізнається вона. - Мне очень хотелось, чтобы он открылся по-другому. И он все-таки это сделал! Во время выступления был очень раскованным, очень симпатичным и таким открытым парнем.
Отредактировано telira (21-02-2010 00:18:25)