Вверх страницы

Вниз страницы

OLEKSII fan-forum / Ukraine

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Media Forum Матиаса » Упоминание Алексея Матиаса в прессе

Упоминание Алексея Матиаса в прессе

Сообщений 631 страница 640 из 830

631

svetlana написал(а):

А  может это из за  нового проекта  Меладзе  на  канале  1+1 "Голос  країни" .  например Новому  канале  жаль с  Константином   расставаться, так они решили ему  жизнь  подпортить

Скорее всего это после того,что на форуме НК разнесли их в пух и прах.Решили таким образов ,так сказать,снять с себя все вопросы.
Вообще статья,как пазл.Брали все,что в прессе и собрали в статейку .Незнаю,чем закончится.Но скорей всего пресс-служба Меладзе или он сам не промолчат. :writing:

0

632

svetlana написал(а):

А  может это из за  нового проекта  Меладзе  на  канале  1+1 "Голос  країни" .  например Новому  канале  жаль с  Константином   расставаться, так они решили ему  жизнь  подпортить

Може й так... Але я думаю, диму без вогню не буває. Якщо розiбратись, то й той самий лже-контракт з Шурiнсом й обiццяний мюзикл для переможцiв УСНВ, яким не суджено було втiлилися в життя, характеризують Меладзе не з хорошого боку.   :no:

0

633

11 травня 2011 року
Дитинство у форматі «Євробачення»

Ольга МОНЧУК

Саме з Івано-Франківська розпочався національний відбір на участь у півфіналі конкурсу дитячої пісні «Євробачення-2011». 37 співаків з Івано-Франківської, Рівненської та Чернівецької областей віком від 10 до 15 років продемонстрували готовність представляти Україну на дев’ятому дитячому «Євробаченні» в столиці Вірменії Єревані.

http://www.galychyna.if.ua/fileadmin/templates/images/galychyna_logotype.gif

11 травня 2011 року
Дитинство у форматі «Євробачення»

Ольга МОНЧУК

Співучих дітей у нас не бракує — саме на таку думку наштовхнув відбір до півфіналу цього міжнародного конкурсу. Юні таланти демонстрували не лише свої непересічні вокальні дані, а й винахідливість в образах. У сценічних костюмах дітлахів переважали етнічні мотиви та державна символіка, хоча були й оригінальні рішення, як-от сукня-глобус.

В Івано-Франківську можливого представника України серед дітей відбирало компетентне журі: народний артист України Степан Гіга, заступник голови ОДА Роман іваницький, співак Олексій Матіас, голова Молодіжної адміністрації Івано-Франківської області Ганна Крисюк та інші. Очолила журі заступник директора творчого об’єднання музичних програм Першого національного телеканалу ірина Слєпушова.

«Відбір — це сукупність різних критеріїв, яких дуже багато, зокрема талант, харизма, вокальні дані, тембр голосу, — наголосив Олексій Матіас. — Найважче вдається підготуватися психологічно до виступу. Артист — доволі важка професія, особливо для дітей. Важливо, щоб кожен із них залишив десь своє хвилювання і показав на цьому конкурсі все, що вміє, бо діти прийшли сюди заради майбутнього, а не заради одного конкурсу. Тим, хто не пройшов далі, бажаю не зупинятися на досягнутому, пробувати свої сили в інших конкурсах, тому що це стимулює, розвиває в дитині артиста».  :yep:

Щасливі квитки до півфіналу конкурсу, який відбудеться 10 червня в Києві, отримали 15 юних виконавців. А тим часом прибічникам дорослого «Євробачення» треба тримати кулаки за Міку Ньютон, яка заспіває за Україну в другому півфіналі пісенного конкурсу «Євробачення-2011» сьогодні, 12 травня, в Дюссельдорфі під номером 6 і, сподіваємось, пройде далі.

http://www.galychyna.if.ua/index.php?id=single_news_&tx_ttnews[tt_news]=15149&tx_ttnews[backPid]=14&cHash=c171c085eb

0

634

Эльдорадо поддерживает семейные ценности
16 Мая 2011

14 мая в Киеве, в самом центре города, под Аркой Дружбы Народов состоялся День Семьи. Мероприятие было организовано Киевской городской государственной администрацией с целью поддержать семейные ценности, а также проявить заботу и внимание к самому ценному достоянию каждого государства – семье, подчеркнуть миссию семьи, как института по формированию самых важных общечеловеческих ценностей.
На событии состоялось награждение победителей ежегодного конкурса «Семья года», поздравление пар, которые прожили в браке 50 и более лет, финал конкурса «Чудо ребенок», торжественное бракосочетание прямо на центральной сцене мероприятия, а также гала-концерт, с участием таких звезд украинской эстрады как Евгения Власова, Алексей Матиас, Ассоль, группы Авиатор и т.д.!
Официальным партнером события выступила компания Эльдорадо, которая обеспечила ценными призами более 40 семей. Такая поддержка стала первой данного рода активностью компании Эльдорадо, но уже в ближайшем будущем компания будет поддерживать другие проекты, направленные на формирование семейных ценностей.
http://www.proreklamu.com/news/press-re … nosti.html

Спасибо, Тане (Смелая очевидица) из форума http://forum.alexmatias.com/index.php  за информацию! :flag:

0

635

Леша выступал на концерте , выходит эфир на ПН был  как всегда в записи  или везде успел

Отредактировано kristina (17-05-2011 22:16:12)

0

636

kristina написал(а):

Леша выступал на концерте , выходит эфир на ПН был  как всегда в записи  или везде успел

А во скоко?

0

637

Ну  вот сначала  написали,  что Матиас  плохо держится в  седле, а  Экономические известия  считают что  очень даже  неплохо :cool: . Спасибо за  приятные отзывы :surprise: , надеемся доживём до  24  августа  и посмотрим этот  концерт. :yep:

http://dosug.eizvestia.com/wp-content/themes/eizvestia/libs/img/temp/7fc93388a49b5b1916443e9c330886a0_width_300.jpgВысоцкий поддержал украинского исполнителя

Черновцы отметили День Независимости Украины на три месяца раньше. Это связано с тем, что в конце мая решил отметить свое сорокапятилетие и пятилетие своей творческой деятельности популярный местный исполнитель Михаил Грицкан. Концерт будет показан на Первом национальном в День Независимости

Никита Высоцкий (справа) и актер Николай Лекарев внесли свою лепту в популяризацию Михаила Грицкана (слева)

Главными козырями господина Грицкана является красивый тембр голоса, который по оценке экспертов поможет ему стать конкурентом таких исполнителей как Павел Зибров и Виктор Павлик, и особая манера исполнения не столько эстрадных композиций, сколько песен Владимира Высоцкого. В этот вечер были исполнены «Если друг оказался вдруг» и «Кони привередливые». Именно поэтому поддержать нашего певца в Черновцы специально приехал сын Владимира Семеновича Никита. В этот вечер он прочитал стихи своего отца, а также рассказал зрителям о том, что: «Черновцы мне не чужой город — в свое время я тут военную службу проходил. И даже выступал на сцене Летнего театра». Также он сообщил, что, возможно, вновь посетит Украину и Черновцы, в частности, в начале декабря с презентацией фильма «Высоцкий. Спасибо, что живой».

Также в концерте приняли участие: Оксана Сташенко, которая исполнила песни из фильмов со своим участием «Мухтар» и «Золушка с прицепом», актер Николай Лекарев, известный по фильму «Мой ласковый и нежный зверь» и сериалу «Кармелита». Он спел песню собственного сочинения, которую написал специально для сериала, а также известный цыганский романс. Владимир Талашко («В бой идут одни «старики») выступил с песней, звучавшей в этом фильме «Ніч яка місячна». Специальным гостем концерта стал певец Матиас исполнивший два своих хита и сорвавший овации, ничем не уступающие Грицкану :cool: .

На следующий день официоз гала-концерта уступил место неформальному общению на турбазе «Мигово». Кроме традиционных для таких мероприятий банкетов участники концерта устроили импровизированный концерт. Солировал, конечно же, Михаил Грицкан, который в этот вечер исполнил несколько песен Высоцкого, не включенных в основное выступление, а также несколько цыганских романсов совместно с Николаем Лекаревым. После этого исполнитель признался, что планирует, по возможности, в дальнейшем записать и включить в свои последующие концерты совместных песен с некоторыми артистами, которые приехали поддержать его. Думаю, что господин Лекарев будет первым на очереди в этом проекте. Возможно, к этому проекту присоединится и Оксана Сташенко, которая не только хорошо поет, но и искренне любит некоторые песни Михаила. В частности, она выделила в его репертуаре композицию «Чужая женщина», в которой чувствуется тяготение певца к романтическому шансону.

В то время, пока одни артисты исполняли песни и осваивали буковинскую гитару (смесь кобзы и гитары), предоставленную местным этническим коллективом, более молодые нашли себе на базе другие развлечения. Оказалось, что Матиас довольно неплохо держится в седле, а Павел Бессонов из «Кадетства» со своей женой участвовал в гонках на квадроциклах. Кульминацией этих развлечений стало катание звезд на БТР.

http://dosug.eizvestia.com/full/vysocki … polnitelya

0

638

Хорошее, многообщающее интервью Алексея  для  газеты "Галичина" :cool:  Очень   понравилось :love:  Спасибо :surprise: 

http://www.galychyna.if.ua/typo3temp/pics/9bb3ee8aa6.jpg

2 червня 2011 року

Швидкий старт

Ольга МОНЧУК

Ще буквально вчора про Олексія  Матіаса знали лише його друзі, близькі та родина. Після участі в телевізійному шоу «Фабрика-3» та «Фабрика-суперфінал», де здобув друге і перше місця, звичайний хлопчина з Києва став кумиром для багатьох юних меломанів. Днями Олексій Матіас завітав до Івано-Франківська, щоб виступити в одному з клубів нашого міста, а також як член журі у національному відборі дитячого «Євробачення». Для багатьох учасників конкурсу це стало справжнім подарунком, адже в їх очах Олексій Матіас — справжня зірка. Незважаючи на ореол зірковості, молодий виконавець радо погодився розповісти читачам «Галичини» про свої творчі плани, життя без сценічних масок та конкурсний досвід.

- Як це стати відомим співаком у 22 роки?

— Я не можу сказати, що я популярний. Так, я відомий, проте ця відомість має певне коло слухачів, свою аудиторію. Я розумію, що мені багато над чим треба ще працювати, адже об’єктивно оцінюю свої сили, можливості й рівень підготовки. Я прагну до професіоналізму, а це включає багато критеріїв, деталей: вокал, харизму, образ та багато інших речей, які підкреслюють неординарність артиста й водночас допомагають залишатися самим собою.

- У дитинстві мріяв стати артистом?

— Звичайно. Проте я не думав, як саме проходитиме процес становлення, але, на щастя, доля мені усміхнулася. Це ще справа випадку, справа удачі. Я опинився в потрібному місці в потрібний час. Радію, що Бог інколи усміхається мені.

- Наскільки змінилося життя Олексія Матіаса після «Фабрики зірок»?

— Кардинально. У мене не було навіть в думках, що лише за рік зможу досягти такого результату. із звичайного хлопця, який ходив до школи зі своїми однокласниками, досяг результату, якого, в принципі, чекав. Адже до цього завжди займався музикою, співом. Це не в один момент я вирішив, що стану співаком, зрозуміло, що в моїх мріях усе це було. Мрії зреалізовуються, просто потрібно постійно працювати над їх здійсненням. Результату можна досягти лише тоді, коли працюєш над собою, не покладаючи рук.

Тепер у мене є команда. Єдине, що все набагато повільніше відбувається, аніж під час участі у «Фабриці зірок». Адже все-таки це телевізійний проект. Коли ти виходиш на сцену і співаєш, то не думаєш, як тебе знімає режисер або яка буде постановка чи декорації, адже з тобою працює цілий штат людей. Тепер я повинен займатися не тільки співом, а ще й менеджментом, ходити на радіостанції і телеканали, домовлятися про ротацію пісень, кліпів. Нині мій результат не такий швидкий, як на «Фабриці зірок». Це вже реальне життя. Наразі працюю над репертуаром, сподіваюся, що до грудня випущу альбом.

- За освітою ти — веб-дизайнер, за покликанням — співак. Як поєднуєш ці дві професії?

— Зрозуміло, що тепер дизайном я не займаюся, тому що він забирає дуже багато часу. Надіюся, що не закину малювання, можливо, в майбутньому відкрию свою галерею. У мене багато задумів, дуже хочеться проявляти себе в усіх сферах.

- Який Олексій Матіас у житті?

— Такий, яким ви мене бачите. Важливо залишатися собою, я впевнений, що дуже важко одягати будь-які маски і не бути собою. Маю надію, що зможу зберегти те, що ціную, — мої стосунки з друзями та рідними. Після «Фабрики» я не перестав із кимось спілкуватися, адже розумію своє місце в житті й розумію справжні цінності. і, напевно, люди мене сприймають тому, що я залишаюся самим собою. От і все.

- Ти маєш певний досвід участі в різноманітних музичних конкурсах, що вона дає?

— Участь в конкурсах стимулює, розвиває артиста. Скажу зі свого досвіду: я пройшов екстерном ефірний час, концертну діяльність, тури. Чому екстерном? Тому що все це відбувалося за рік, півроку. Це надзвичайно великий багаж для артиста, досвід, який необхідний у майбутньому.

- Чи братимеш участь в інших музичних конкурсах, відборах?

— Звичайно. Зрозуміло, що не можна бути конкурсним артистом — постійно брати участь в різноманітних конкурсах. Але поки я молодий, це мені дуже корисно для свого ж досвіду. Конкурентний дух, який має бути в артисті, стимулюється лише конкурсами. Я надіюся, що ще неодноразово одержуватиму перемогу, покажу той результат, котрий хочу показати найближчим часом, маю на увазі репертуар, який наразі створюю.

- Як саме працюєш над репертуаром, чи є він абсолютним відображенням твоїх музичних смаків?

— Тепер займаюся безпосередньо своїми смаками і хочу адаптувати ці смаки до репертуару. Творю пісні не для себе, а для людей. Мої смаки суб’єктивні, і я не можу свої уподобання «впарювати» (сміється) людям.

- Хто твій музичний кумир?

— У мене дуже багато кумирів, артистів, творчість яких я вітаю. Якщо перечислювати усіх, це буде дуже довгий список. Переважно це зарубіжні артисти.

http://www.galychyna.if.ua/index.php?id=single&tx_ttnews[tt_news]=15445&tx_ttnews[backPid]=24&cHash=fbee36f632

0

639

svetlana написал(а):

Хорошее, многообщающее интервью Алексея  для  газеты "Галичина"   Очень   понравилось   Спасибо

Спасибо,очень интересно было почитать

0

640

Светлана,спасибо Вам за такое интересное интервью :surprise:

0

Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Media Forum Матиаса » Упоминание Алексея Матиаса в прессе