Фотовиставка "Emotion collection 2010
Це жах якийсь а не фото не розумію чим потрібно було мотивуватись, щоб таке з Льошки зробити!
брррррр
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ФОТО-ВИДЕО РАЗДЕЛ » Фото Алексея!
Фотовиставка "Emotion collection 2010
Це жах якийсь а не фото не розумію чим потрібно було мотивуватись, щоб таке з Льошки зробити!
брррррр
Це жах якийсь а не фото
Друге фото, я згідна, невдале, але перше, як на мене, - нічого, смішне.
Це жах якийсь а не фото не розумію чим потрібно було мотивуватись, щоб таке з Льошки зробити!брррррр
Нічого не поробиш - "сучасне мистецтво"... Але ви ще Стасіка не бачили - отам дійсно познущалися http://novy.tv/forum/viewtopic.php?f=27 … ;start=330
В Кадная, кажуть, теж "тихий жах", так що Олексій ще легко відбувся
Нічого не поробиш - "сучасне мистецтво"...
І не кажіть. Не люблю я це "мистецтво". Понатворюють хтозна чого...
Але ви ще Стасіка не бачили - отам дійсно познущалися
Це точно.
В Кадная, кажуть, теж "тихий жах", так що Олексій ще легко відбувся
Точно, справжнього звіра з Кадная зробили. Олексієві ще пощастило.
Але ви ще Стасіка не бачили - отам дійсно познущалися
Дякую подивилася, ще раз переконалася що у фотографа хвора фантазія, і так і не второпала, з якою метою ця фото сессія проходила. Хоча ні.......... , можливо фотографа зацікавило питання Олексія у пісні "Міраж" - "кто ты ангел или демон.........?"., в якому вигляді більш органічно дивляться, значить так і є. ..... а взагалі, не звертайте уваги, а то можемо перейти на особистості і почати з'ясовувати хто є хто.
ви ще Стасіка не бачили
В Кадная, кажуть, теж "тихий жах"
Подивилась тільки що і Кадная, і Стаса..жах-то м"яко сказано!
З гарних хлопців зробили незрозуміло що...
Не зрозуміти мені це сучасне мистецтво!!!
А что этим хотели сказать???? Я вообще не поняла, что это значит? Бред какой - то... Даже на приколы не похоже... У мастера, по - моему, больное воображение...
Кажется таких фото в таком ракурсе, с провод Алёши на Евровидения на форуме нет, так что пусть будут для коллекции.
svetlana фото супер
Фабрика на заводе (со старого, но на сайте Store с 18.06.10 http://www.story.com.ua/starlife/public … avode-222/
Алексей Матиас
«Меня научили делать всё, что должен уметь мужчина. Мой отец – бывший военный, так что у меня классическое воспитание. А наличие родственников в селе способствовало тому, что я научился и картошку выращивать, и за животными ухаживать.
«Первые деньги я заработал продажей дисков в переходе метро «пл. Льва Толстого». Мне тогда было пятнадцать лет. Хотя и до этого было много различных способов заработка. Лет в девять мы с друзьями принесли на каток вещи, которые нам не были нужны, вывесили ценники - и продали их другим детям.
«Будь у меня завод, он бы производил оргтехнику. Во-первых, я сам разбираюсь в комплектующих, а во-вторых, процесс развития этой техники мне напоминает творчество.
Отредактировано svetlana (19-06-2010 08:37:26)
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » ФОТО-ВИДЕО РАЗДЕЛ » Фото Алексея!