фабрикант «второго созыва» Алексей Матиас
а может имелось в виду,что второй раз учавствует в проекте
OLEKSII fan-forum / Ukraine |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Media Forum Матиаса » Упоминание Алексея Матиаса в прессе
фабрикант «второго созыва» Алексей Матиас
ще щоб він Могилу за продюсера обрав!
Не дай Боже! Хай буде будь-хто, тільки не вона! Досить вона вже напродюсувала.
что второй раз учавствует в проекте
Можливо
Досить вона вже напродюсувала.
від її підлеглих вже не знаєш куди дітись =)
Может и так, кто его знает о чём думала журналистка, и что имела ввиду когда писала комментарии к фото , первая ассоциация вторая фабрика звёзд, может и второе участие в программе фабрики, спросить не реально, так что пусть каждый думает как считает нужным.
А новостей особых пока нет.......... пресса о Лёше молчит, но это только пока...............
від її підлеглих вже не знаєш куди дітись =)
Це точно. Всюди про їх чути, мало не всі про них говорять. То Барських вени ріже, то Боря пропав, то, о чудо, знайшовся... Не Талант-груп, а Сенсація-груп... Можна подумати, що більше нема про кого говорити.
пресса о Лёше молчит, но это только пока
Так, це поки що. В Олексія ще все попереду.
Не Талант-груп, а Сенсація-груп.
і не кажіть! постійно якісь фокуси!
мені тільки ДиО шкода..гарні хлопці,може загубити їх Могила...
Так щось ми з теми з"їхали...
мені тільки ДиО шкода..гарні хлопці,може загубити їх Могила...
Якщо вони не дадуть їй це зробити, то все у них буде добре. Нехай трохи й своєю головою думають і не у всьому покладаються на свого "диво"-продюсера.
Так щось ми з теми з"їхали...
Ага. Думаю, ще надолужимо.
Нехай трохи й своєю головою думають і не у всьому покладаються на свого "диво"-продюсера.
У них є конракт, і вони повинні його дотримуватись, коли скінчиться, тоді і буде все по їх бажанню
Думаю, ще надолужимо.
Світланко, пробачте нас
У них є конракт, і вони повинні його дотримуватись, коли скінчиться, тоді і буде все по їх бажанню
Це зрозуміло. На жаль, контракт обмежує ((( Але, як ябачу, їм подобається з Могилою працювати. Хоча спробують вони тільки пікнути проти, то продюсерка їх приструнить.
Світланко, пробачте нас
Не бийте, будь ласка, дуже
Вы здесь » OLEKSII fan-forum / Ukraine » Media Forum Матиаса » Упоминание Алексея Матиаса в прессе